Baarikalusteet 2017-11-10T15:24:43+00:00

KAIKKI TUOTTEET BAARIIN

Tuhansien tuotteiden valikoima baarikalusteita useiltä kymmeniltä eri toimittajilta. Toimitamme tuolit, pöydät, valaisimet ja sisutustuotteet kaiken kokoisiin kohteisiin. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotteita, mutta kaikki tuotteet eivät näy verkkokaupassa. Ota meihin yhteyttä, niin tarjoamme kalusteet tarpeidenne mukaan. Voitte myös tehdä tilauksen tukkuostajan tunnuksilla verkkokaupasta.

– TUKKUOSTAJA –

– VERKKOKAUPPA –

ASIAKKAITAMME

BAARI KALUSTEET

Baarikalusteiden laadulla on suora vaikutus tuotteiden kestävyyteen. Kestävät baarikalusteet luovat pitkän iän tuotteelle ja baarisi toiminnalle. Kestävät baarikalusteet pitävät arvonsa ja tuote on mahdollista myös myydä seuraavalle käyttäjälle hyvään markkinahintaan. baaritilasi tyyli on yrityksesi käyntikortti. Asiakkaiden viihtyvyydellä ja tilan hyvällä tunnelmalla on suora vaikutus baarin asiakasvirtaan ja näin ollen baarin kannattavuuteen. Kaikki alkaa toimivasta baaritilastasi ja tilaan sopivista kalusteista. Olemme toimittaneet huonekaluja lukuisiin baari ja ravintola kohteisiin. Toimintamme on tehokasta, luotettavaa ja joustavaa. Toimitamme kalusteita yli 30 toimittajan varastosta ja emme pidä varastoa Suomessa, jonka vuoksi voimme palvella teitä tiukemmilla hinnoilla. Toimittajamme pystyvät toimittamaan isoja kaluste määriä noin kahden viikon toimituksella ympäri Suomen.

Verkkokaupastamme pääset tutustumaan baarikalusteisiin. Valikoimastamme löytyy yli 100 erilaista baarituolia sekä lukuisia baaripöytiä eri kokoisiin tiloihin. Lisäksi löydät kattavan valikoiman baarivalaisimia. baarikalusteiden materiaalina on kierrätyspuu, metalli, nahka, muovi, valurauta ja betoni. Mikäli et löydä toivomaasi tuolia, pöytää tai muuta kalustetta, niin lähetä meille tiedot tuotteesta ja etsimme teille vastaavan huonekalun.

Huonekaluliike sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Iso Roobertinkatu 32. Liikkeemme on auki arkisin 11-18 ja lauantaisin kello 11-17. Liikkeellä voit nähdä ja koe istua kaikki baarikalusteet. Toimitamme baarikalusteet ympäri suomen teidän toivoman aikataulun mukaisesti. Kaikilla baarikalusteilla on 100 päivän palautusoikeus, joten tuotteita on mahdollista vaihtaa ja palauttaa.

Teemme myös tilasuunnittelua baaritiloihin. Mikäli toivot baariasi uutta ilmettä sisustukseen tai koko baarikonseptin uudistusta, niin pystymme tarjoamaan laajan palvelun sisustussuunnittelusta aina ikkunoiden ja logon graafiseen suunnitteluun. Tutustu jo tehtyihin kohteisiimme alta.

– TILASUUNNITTELU –

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Aleksi

Aleksi Heiskanen
Projektimyynti

aleksi.heiskanen(a)aadesign.fi

050 573 4779

OTA YHTEYTTÄ

Nimi:*

Sähköposti:*

Puhelinnumero:

Sijainti:*

Neliömäärä (m2)

Kalusteet tarvitaan:

Viesti:


1998 perustettu yritys, joka tarjoaa yksityisille sekä yrityksille sisustuspalveluita. Toimimme huonekalujen maahantuojana sekä tila- ja sisustussuunnittelijana. Pidämme myös koulutuksia 3D-mallinnusohjelmien käytöstä. Tavoitteenamme on luoda niin yksityisille kuin yrityksille uniikkeja tiloja.

Yhteystiedot

Pursimiehenkatu 25 00150 Helsinki Ark. 11.00 - 18.00 La. 10.00 - 15.00 (Heinäkuu kiinni lauantaisin) POIKKEUS 31.12 11.00 - 16.00

Phone: +358 449887589

Recent Works