Hotellikalusteet 2017-11-10T15:39:14+00:00

KAIKKI TUOTTEET HOTELLIIN

Tuhansien tuotteiden valikoima hotellikalusteita useiltä kymmeniltä eri toimittajilta. Toimitamme tuolit, pöydät, valaisimet ja sisutustuotteet kaiken kokoisiin kohteisiin. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotteita, mutta kaikki tuotteet eivät näy verkkokaupassa. Ota meihin yhteyttä, niin tarjoamme kalusteet tarpeidenne mukaan. Voitte myös tehdä tilauksen tukkuostajan tunnuksilla verkkokaupasta.

– TUKKUOSTAJA –

– VERKKOKAUPPA –

ASIAKKAITAMME

HOTELLI KALUSTEET

Hotellikalusteiden laadulla on suora vaikutus tuotteiden kestävyyteen. Kestävät hotellikalusteet luovat pitkän iän tuotteelle ja hotellisi toiminnalle. Kestävät hotellikalusteet pitävät arvonsa ja tuote on mahdollista myös myydä seuraavalle käyttäjälle hyvään markkinahintaan. Hotellitilasi tyyli on yrityksesi käyntikortti. Asiakkaiden viihtyvyydellä ja tilan hyvällä tunnelmalla on suora vaikutus hotellin asiakasvirtaan ja näin ollen hotellin kannattavuuteen. Kaikki alkaa toimivasta hotellitilastasi ja tilaan sopivista kalusteista. Olemme toimittaneet huonekaluja lukuisiin kahvila ja ravintola kohteisiin. Toimintamme on tehokasta, luotettavaa ja joustavaa. Toimitamme kalusteita yli 30 toimittajan varastosta ja emme pidä varastoa Suomessa, jonka vuoksi voimme palvella teitä tiukemmilla hinnoilla. Toimittajamme pystyvät toimittamaan isoja kaluste määriä noin kahden viikon toimituksella ympäri Suomen.

Verkkokaupastamme pääset tutustumaan hotellikalusteisiin. Valikoimastamme löytyy yli 100 erilaista hotellituolia sekä lukuisia hotellipöytiä eri kokoisiin tiloihin. Lisäksi löydät kattavan valikoiman hotellivalaisimia. Hotellikalusteiden materiaalina on kierrätyspuu, metalli, nahka, muovi, valurauta ja betoni. Mikäli et löydä toivomaasi tuolia, pöytää tai muuta kalustetta, niin lähetä meille tiedot tuotteesta ja etsimme teille vastaavan huonekalun.

Huonekaluliike sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Iso Roobertinkatu 32. Liikkeemme on auki arkisin 11-18 ja lauantaisin kello 11-17. Liikkeellä voit nähdä ja koe istua kaikki hotellikalusteet. Toimitamme hotellikalusteet ympäri suomen teidän toivoman aikataulun mukaisesti. Kaikilla hotellikalusteilla on 100 päivän palautusoikeus, joten tuotteita on mahdollista vaihtaa ja palauttaa.

Teemme myös tilasuunnittelua hotellitiloihin. Mikäli toivot hotelliisi uutta ilmettä sisustukseen tai koko hotellikonseptin uudistusta, niin pystymme tarjoamaan laajan palvelun sisustussuunnittelusta aina ikkunoiden ja logon graafiseen suunnitteluun. Tutustu jo tehtyihin kohteisiimme alta.

– TILASUUNNITTELU –

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Aleksi

Aleksi Heiskanen
Projektimyynti

aleksi.heiskanen(a)aadesign.fi

050 573 4779

OTA YHTEYTTÄ

Nimi:*

Sähköposti:*

Puhelinnumero:

Sijainti:*

Neliömäärä (m2)

Kalusteet tarvitaan:

Viesti:


1998 perustettu yritys, joka tarjoaa yksityisille sekä yrityksille sisustuspalveluita. Toimimme huonekalujen maahantuojana sekä tila- ja sisustussuunnittelijana. Pidämme myös koulutuksia 3D-mallinnusohjelmien käytöstä. Tavoitteenamme on luoda niin yksityisille kuin yrityksille uniikkeja tiloja.

Yhteystiedot

Pursimiehenkatu 25 00150 Helsinki Ark. 11.00 - 18.00 La. 10.00 - 15.00 (Heinäkuu kiinni lauantaisin) POIKKEUS 31.12 11.00 - 16.00

Phone: +358 449887589

Recent Works