Kahvilakalusteet 2017-11-10T15:21:49+00:00

KAIKKI KALUSTEET KAHVILAAN

Tuhansien tuotteiden valikoima kahvilakalusteita useiltä kymmeniltä eri toimittajilta. Toimitamme kahvilakalusteet kuten tuolit, pöydät, valaisimet ja sisutustuotteet kaiken kokoisiin kohteisiin. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotteita, mutta kaikki tuotteet eivät näy verkkokaupassa. Ota meihin yhteyttä, niin tarjoamme kalusteet tarpeidenne mukaan. Voitte myös tehdä tilauksen tukkuostajan tunnuksilla verkkokaupasta.

– TUKKUOSTAJA –

– VERKKOKAUPPA –

ASIAKKAITAMME

KAHVILAN KALUSTEET

Kahvilakalusteiden laadulla on suora vaikutus tuotteiden kestävyyteen. Kestävät kahvilakalusteet luovat pitkän iän tuotteelle ja kahvilasi toiminnalle. Kestävät kahvilakalusteet pitävät arvonsa ja tuote on mahdollista myös myydä seuraavalle käyttäjälle hyvään markkinahintaan. Kahvilatilasi tyyli on yrityksesi käyntikortti. Asiakkaiden viihtyvyydellä ja tilan hyvällä tunnelmalla on suora vaikutus kahvilan asiakasvirtaan ja näin ollen kahvilan kannattavuuteen. Kaikki alkaa toimivasta kahvilatilastasi ja tilaan sopivista kalusteista. Olemme toimittaneet huonekaluja lukuisiin kahvila ja ravintola kohteisiin. Toimintamme on tehokasta, luotettavaa ja joustavaa. Toimitamme kalusteita yli 30 toimittajan varastosta ja emme pidä varastoa Suomessa, jonka vuoksi voimme palvella teitä tiukemmilla hinnoilla. Toimittajamme pystyvät toimittamaan isoja kaluste määriä noin kahden viikon toimituksella ympäri Suomen.

Verkkokaupastamme pääset tutustumaan kahvilakalusteisiin. Valikoimastamme löytyy yli 100 erilaista kahvilatuolia sekä lukuisia kahvilapöytiä eri kokoisiin tiloihin. Lisäksi löydät kattavan valikoiman kahvilavalaisimia. Kahvilakalusteiden materiaalina on kierrätyspuu, metalli, nahka, muovi, valurauta ja betoni. Mikäli et löydä toivomaasi tuolia, pöytää tai muuta kalustetta, niin lähetä meille tiedot tuotteesta ja etsimme teille vastaavan huonekalun.

Huonekaluliike sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Iso Roobertinkatu 32. Liikkeemme on auki arkisin 11-18 ja lauantaisin kello 11-17. Liikkeellä voit nähdä ja koe istua kaikki kahvilakalusteet. Toimitamme kahvilakalusteet ympäri suomen teidän toivoman aikataulun mukaisesti. Kaikilla kahvilakalusteilla on 100 päivän palautusoikeus, joten tuotteita on mahdollista vaihtaa ja palauttaa.

Teemme myös tilasuunnittelua kahvilatiloihin. Mikäli toivot kahvilaasi uutta ilmettä sisustukseen tai koko kahvilakonseptin uudistusta, niin pystymme tarjoamaan laajan palvelun sisustussuunnittelusta aina ikkunoiden ja logon graafiseen suunnitteluun. Tutustu jo tehtyihin kohteisiimme alta.

– TILASUUNNITTELU –

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Aleksi

Aleksi Heiskanen
Projektimyynti

aleksi.heiskanen(a)aadesign.fi

050 573 4779

OTA YHTEYTTÄ

Nimi:*

Sähköposti:*

Puhelinnumero:

Sijainti:*

Neliömäärä (m2)

Kalusteet tarvitaan:

Viesti:


1998 perustettu yritys, joka tarjoaa yksityisille sekä yrityksille sisustuspalveluita. Toimimme huonekalujen maahantuojana sekä tila- ja sisustussuunnittelijana. Pidämme myös koulutuksia 3D-mallinnusohjelmien käytöstä. Tavoitteenamme on luoda niin yksityisille kuin yrityksille uniikkeja tiloja.

Yhteystiedot

Pursimiehenkatu 25 00150 Helsinki Ark. 11.00 - 18.00 La. 10.00 - 15.00 (Heinäkuu kiinni lauantaisin) POIKKEUS 31.12 11.00 - 16.00

Phone: +358 449887589

Recent Works