0 0

Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Jakkarat ja penkit

Filters
Lajittele:
Sijainti
Näytä 28 tuotetta/sivu
Lajittele:
Sijainti

Filters
Lajittele:
Sijainti
Näytä 28 tuotetta/sivu
Lajittele:
Sijainti

Dutchbone Alagon Penkki 180

Alagon penkki on 180cm pitkä. Valmistettu 40 mm pähkinä mdf viilusta. Jakkarassa on kapeneva teräs jalat ( Ø 4,5-2,5 cm). Jalat on jauhe maalattu mustaksi.
Tilaa 559,00 €

Olton Rahi Tumma

Väri: Harmaa, Ruskea
Tilaa 340,00 €

Marble Sohvapöytä 2kpl

Tuote myydään 2 kappaleen sarjassa. Mainittu hinta sisältää kaksi tuolia. Yhden tuolin hinta 183€
Tilaa 366,00 €

Hupo Rahi Harmaa 3kpl

Tuote myydään 3 kappaleen sarjassa. Mainittu hinta sisältää kolme tuolia. Yhden tuolin hinta 105,00€
Tilaa 315,00 €

Oretta Penkki

Väri: Harmaa, musta
Tilaa 1 250,00 €

Vintage Penkki Puu

Väri: Ruskea,
Tilaa 410,00 €

Vintage Penkki

Väri: Ruskea,
Tilaa 210,00 €

Vintage Elokuvateatteri tuoli

Väri: Ruskea, musta, harmaa
Tilaa 540,00 €

Vintage Koulupöytä 2

Väri: Sininen, harmaa
Tilaa 240,00 €

Vintage Koulupöytä

Väri: Vaalean vihreä, harmaa
Tilaa 240,00 €

Segno Daybed

Väri: Ruskea, musta
Tilaa 1 450,00 €

Vintage Penkki

Väri: Ruskea
Tilaa 280,00 €

Moss Penkki

Väri: Harmaa
Tilaa 980,00 €

Dayton Penkki Recycled

Väri: Ruskea
Tilaa 280,00 €

Olton Rahi Tammi Vaalea

Väri: Harmaa, Ruskea
Tilaa 340,00 €

Grady Rahi Tammi 2kpl

Tuote myydään 2 kappaleen sarjassa. Mainittu hinta sisältää kaksi tuolia. Yhden tuolin hinta 320€
Tilaa 640,00 €

Elida Rahi Tammi 2kpl

Tuote myydään 2 kappaleen sarjassa. Mainittu hinta sisältää kaksi tuolia. Yhden tuolin hinta 320€
Tilaa 640,00 €

Nouk Pianotuoli / Baarituoli Harmaa

Nouk pianotuoli sopii niin lisäjakkaraksi tai saarekkeen baarituoliksi. Korkeutta voidaan säätää kiertämällä istuinta. Istuinosa nahkaa ja jalka metallia.
Tilaa 119,00 €

Spider Pianotuoli / Baarituoli Harmaa

Spider pianotuoli sopii niin lisäjakkaraksi tai saarekkeen baarituoliksi. Korkeutta voidaan säätää kiertämällä istuinta. Istuinosa puuta ja jalka metallia.
Tilaa 149,00 €

Victoria jakkara 45cm 2kpl

Victoria jakkarassa on metalli jalka ja massiivipuu istuin. Jakkara korkeus on 45cm.
Tilaa 390,00 €

Hairpin jakkara Messinki 46cm 2kpl

Hairpin jakkarassa on messingin sävyinen jalka ja massiivipuu istuin. Jakkara korkeus on 46cm.
Tilaa 330,00 €

Dutchbone Mezza Jakkara

Mezza jakkarassa on metallinen jalka ja kangas istuinosa. Sopiin niin ravintolaan kuin kotiin.
Tilaa 135,00 €

Halifax Rahi Sininen

Halifax rahi on näppärän kokoinen olohuoneen lisä jakkaraksi tai jalkatueksi. Rahissa on 40x40 cm: n istuinosa ja 40 cm: n korkea. Rahia voidaan käyttää istuimena tai jalkojen alla. Rahi sopii loistavasti Halifax-tuolin kanssa. Halifax-sarja on saatavana vihreänä, antrasiittina, sinisenä ja teräksisenä.
Tilaa 60,00 €

Vintage Elokuvateatterituoli

Väri: Ruskea, musta, harmaa
Tilaa 480,00 €

Turned Pub Jakkara

Turned Pub Jakkara on klassinen ravintolan tai baarin jakkara, joka on päällystetty permustetulla istuinosalla. Jakkaran istuin osa voidaan päällystää toiveiden mukaisella kankaalla. Tuolin hinta on kuvan mukaisella kankaalla (30€).
Tilaa 280,00 €

Hupo Rah Musta Iso 2kpl

Tuote myydään 2 kappaleen sarjassa. Mainittu hinta sisältää kaksi tuolia. Yhden tuolin hinta 165,00€
Tilaa 330,00 €

Hupo Rahi Musta 3kpl

Tuote myydään 3 kappaleen sarjassa. Mainittu hinta sisältää kolme tuolia. Yhden tuolin hinta 105,00€
Tilaa 315,00 €

Hupo Rahi Harmaa Iso 2kpl

Tuote myydään 2 kappaleen sarjassa. Mainittu hinta sisältää kaksi tuolia. Yhden tuolin hinta 165,00€
Tilaa 330,00 €
Filters
Lajittele:
Sijainti
Näytä 28 tuotetta/sivu
Lajittele:
Sijainti

 PENKIT / JAKKARAT
Ruokapöydän penkki on tukeva ja tyylikäs valinta ruokaillessa sekä muina seurustelu hetkinä. Jakkara korvaa ruokapöydässä useamman ruokapöydän tuolin tai vaihtoehtoisesti penkki voidaan sijoittaa eteiseen, makuuhuoneeseen tai jopa kylpyhuoneeseen. Penkki on perinteisesti pirtin perinteinen kaluste,uutta se sopii mainiosti myös moderniin kotiin. Verkkokauppasta löydät laajan valikoiman jakkara malleja, joista löytyy ratkaisuja monenlaiseen tilaan. Tilaa esimerkiksi kaksi kappaletta ruokapöydän ympärille sopivia penkkejä tai osta vaikka muutama erivärinen penkki. Katso myös valikoimastamme samaan tilaukseen yhteensopivia tuoleja tai vaikkapa uusi ruokapöytä? Kaikki verkkokauppamme tuotteet voit tilata kotiinkuljetuksella, jolloin saat tuotteet helposti kotiovellesi.


Perinteinen puupenkki on pirtin klassikko
Jakkara on ollut osa perinteisestä maalaistupaa kun mietitään millainen on talonpoikaishenkinen sisustus. Maalaistuvan koivusta tai männystä valmistettu puupenkki X tai tappijalalla on suomalaisen kodin klassikko ja sopii niin klassiseen kuin moderniin kotiin. Moderniin  kotiin löytyy mallistosta betoninen ja metallinen penkki. Myös perinteisempi jakkara sopii moderniin kotiin kun sekoituksena on uutta ja vanhaa, jolloin vanha antaa kontrastia tilaan.  Puupenkeissä on käytetty materiaalina kierrätyspuuta, metallia, nahkaa, massiivimäntyä, tammea, koivua, muovia ja betonia. Petsattu ja vahattu puupinta on upean näköinen ja pintaa voi halutessaan kirkastaa tuotteen ohjeiden mukaan puuöljyllä. Käsitelty puupinta kestää vettä, joten tahrat ja lika on helppo puhdistaa penkkien pinnasta. Penkit ovat näin helppo pitää hyvännäköisinä, sillä pyyhkäiset tahrat hetkessä pois esimerkiksi kostealla liinalla.

Tilaa yhteensopivat penkki ja pöytä samasta sarjast
Verkkokauppan laaja penkkivalikoima antaa mahdollisuuden valita tuotteita eri tyylinlajeista. Pienillä muotoilu seikoilla, kuten penkkien materiaaleilla tai jalan muotoilulla voit yhdistää penkin kotisi sisustukseen. X-jalkainen jakkara on kenties suomalaiseen makuun kaikista tutuin ja perinteisin. Sirot, viistot jalat muuttavat penkin kevyemmän oloiseksi, jolloin penkki ei ole niin hallitseva ruokapöydässä. Suorajalkainen puupenkki puusta tai metallista toimii niin perinteisessä omakotitalossa kuin modernissa kartanossa. Valikoimastamme löytyy useampi jakkara säilytys ratkaisulla. Penkki säilytysratkaisu kahdella laatikolla tai avattavalla kannella. Kannellimen penkki / jakkara on loistava säilytysratkaisu esimerkiksi eteiseen, takkahuoneeseen, keittiöön tai makuuhuoneeseen. Pehmustettu istuinosa lisää istumisen mukavuutta ja laatikot toimivat säilytys paikkana esim kengille. Katso myös kaupasta penkin kanssa sopivia ruokapöytiä.

Ruokapöydän jakkara verkkokaupasta kotiovellesi.
A&A Design on suomalainen perheyritys, joka toimii Helsingin keskustassa ja toimittaa kalusteita ympyrä suomen verkkokauppa kautta. Lisäksi verkkokaupasta löydät tarjous huonekaluja ja alennettuja kalusteita. Verkkokauppamme on aina auki ja voit tehdä verkkokaupassamme ostoksia 24 tuntia vuorokaudessa. Samalla kun tilaan uutta penkkiä keittiöön niin samalla voit katsoa esimerkiksi penkin kanssa sopivaa ruokapöytää tai vaikka ruokapöydän valaisinta. Verkkokaupassa voit maksaa ostokset kortilla, pankkitunnuksilla, Klarnan osamaksulla tai Klarna laskulla, jolloin kotiisi toimitetaan ostoksista lasku. Huomaa että osa penkeistä toimitetaan osissa ja niiden mukana toimitetaan kokoamisohjeet. Kysy tuotteista ja maksutavoista tarvittaessa lisää asiakaspalvelustamme!