0 0

Ostoskorissa ei ole tuotteita.

VALAISIMET

Filters
Lajittele:
Sijainti
Näytä 28 tuotetta/sivu
Lajittele:
Sijainti

Filters
Lajittele:
Sijainti
Näytä 28 tuotetta/sivu
Lajittele:
Sijainti

Zuiver Karish Lattiavalaisin Messinki

Messinkipinnoitettu rauta, valkoinen sisäinen sävy, säädettävissä kaikkiin suuntiin 250 cm musta kuvioitu kaapeli, jossa jalka päällä / pois päältä-kytkin
Tilaa 320,00 €

Algol Led Alasvalo Tupla

Algol Led Alasvalo Tupla, jossa kaksi GU5.3 led polttimon paikkaa.
Tilaa 75,00 €

Betty lampunjalka 35 cm

Pöytävalaisin lasia/messinkiä. Lasi on käsinhiottu, joten jokainen
Tilaa 195,00 €

Shade Seinävalaisin

Valonlähde LED
Tilaa 159,00 €

Rise Industrial Kattokruunu Messinki

Hero on näyttävä kattovalaisin, joka antaa tilaan modernin tunnelman. Runko koostuu useista yhteensä 24 polttimosta, jotka ovat eri puolilla valaisinta. Lamppu on valmistettu matta mustasta metallista, mattamessinkisin yksityiskohdin.
Tilaa 1 440,00 €

Bamboo riippuvalaisin Kulta 42

Bamboo on näyttävä kattovalaisin, joka antaa tilaan modernin tunnelman. Runko koostuu useista yhteensä 42 polttimosta, jotka ovat eri puolilla valaisinta. Lamppu on väriltään kultainen
Tilaa 1 700,00 €

Zuiver Trust Kattovalaisin Marmori

Lampussa on musta marmorinen lampun kehys. Marmori on luonnon materiaali ja sävy voi vaihdella lamppujen välillä.
Tilaa 115,00 €

Zuiver Dek51 Kattovalaisin

Zuiver dek51 valaisin on industrial tyylinen valaisin, jossa sisäpuolella metalli ritilä ja valaisin roikkuu katosta ruskella nauhalla.
Tilaa 265,00 €

Zuiver Gringo Kattovalaisin Messinki

Väri: Messinki
Tilaa 340,00 €

Amias Seinävalaisin Messinki

Väri: Kiilloitettu messinkiä
Tilaa 375,00 €

Nico Seinävalaisin Messinki

Väri: Kiilloitettu messinkiä, matta musta
Tilaa 310,00 €

Malabo Kattovalaisin Messinki

Väri: Kiilloitettu messinkiä, matta musta
Tilaa 285,00 €

Dutch Bone Eclipse Lattiavalaisin Musta

Eclipse lattiavalaisin on maalattu kiiltävällä mustalla. Valaisimessa on 183 cm musta kuvioitu kaapeli jalkakytkimellä.
Tilaa 160,00 €

Nashville Industrial Kattovalaisin

Roikkuva kattovalaisin Nashville by Se on noin Romi. Valmistettu säädettävistä mustasta maalatuista metalliputkista ja varustettu mustalla metalliketjulla. Tämä valaisin toimitetaan ilman valonlähteitä.
Tilaa 430,00 €

Hero Industrial riippuvalaisin

Hero on näyttävä kattovalaisin, joka antaa tilaan modernin tunnelman. Runko koostuu useista yhteensä 24 polttimosta, jotka ovat eri puolilla valaisinta. Lamppu on valmistettu matta mustasta metallista, mattamessinkisin yksityiskohdin.
Tilaa 559,00 €

G.T.A Pool Kattovalaisin Musta

Väri: Musta
Tilaa 285,00 €

Zuiver Bow Lattiavalaisin Kupari

Zuiver Bow lattiavalaisimen runko on kuparipinnoitettu metallia ja jalustassa kuparipinnoitettu metallikansi. Virtajohdossa jalkakytkin.
Tilaa 295,00 €

Lome Industrial Seinävalaisin Messinki

Väri: Kiilloitettu messinkiä
Tilaa 140,00 €

Baltimore Keraaminen Seinävalaisin Musta

Väri: Kiilloitettu messinkiä
Tilaa 57,00 €

Malabo Kattovalaisin Musta Messinki

Väri: Musta ja messinkiä
Tilaa 285,00 €

Kai Seinälaisin Messinki

Väri: Messinkiä
Tilaa 395,00 €

Gloria Kattovalaisin Messinki Savu 26

Kaunis riippuvalaisin messinkiä ja savunharmaata lasia.
Tilaa 340,00 €

Zuiver Gringo Roikkuva Kattovalaisin Messinki

Väri: Messinki
Tilaa 135,00 €

Querida Valaisin

Väri: Rustiikki
Tilaa 591,00 €

WILLMORE valaisin

Väri: Kromi
Tilaa 116,00 €

CEBU Lattiavalaisin

Väri: Raakanikkeli
Tilaa 414,00 €

Gitter Kupari

Väri: Ruskea, Kupari
Tilaa 56,00 €

Bakala

Väri: Ruoste - Puinen yksityiskohta
Tilaa 91,00 €
Filters
Lajittele:
Sijainti
Näytä 28 tuotetta/sivu
Lajittele:
Sijainti

 

VALAISIMET

Valaistus on yksi kodin tärkeimmistä elementeistä.  Valaistuksella luodaan tunnelma sekä sopiva työskentelyvalaistus eri tiloihin. Mallistostamme löydät kattovalaisimia, seinävalaisimia ja lattiavalaisimia kaikkiin kodin tiloihin ja kaikkiin mahdollisiin tarkoituksiin: isoja valaisimia isojen tilojen täyttämiseen ja työskentelyvalaisimia työhuoneeseen tai ruokailutilaan.

Valaistuksen voi tehdä myös tyylikkäästi

Sanasta valaistus on oletus että valaisimen tulee olla sopiva teholtaan, jotta valaistus on riittävää. Valaistuksen voi hoitaa myös tyylikkäästi hävittämättä ajatusta riittävästä valaistuksesta. Mallistomme valaisimet on tarkkaan valittu ja valaisimet ovat kaikkea muuta kuin vain valoja takaamaan riittävä valaistus. Industrial tyyliin löydät metallisen valaisimet tai puiset valaisimet. Moderninpaan makuun löydät suoralinjaiset valaistus ratkaisut, joko mustana tai valkoisena.

Valaistus joudutaan miettimään erikseen jokaiseen huoneeseen Kaikki huoneet vaativat eri tyylistä valaistusta. Keittiössä tehdään paljon pilkkomista ja muuta tarkkuutta vaativaa työtä, jonka vuoksi valaistuksen tulee olla hyvä, jotta tarkkaa työskentelyä ilman haavereita voidaan tehdä. Maakuuhuoneessa vaaditaan hieman himmeämpiä valon lähteitä, mutta kuitenkin lukemiseen tulisi varata valaisin jonka avulla lukeminen ei rasita silmiä. Nyky valaistus on mahdollista toteuttaa himmentimillä, jolloin samaan tilaan ei tarvita montaa valaisinta, jos käyttötarkoituksia on useampi, vaan yhden säädettävän polttimon avulla voidaan valita sopiva kirkkaus kuhunkin tilanteeseen.

LED, halogeeni, energiasäästö, hehkulanka tekniikka  Valaisimeen voi valita eri tekniikalla toimivan polttimon. Uusi tekniikoista on LED ja se on näistä vähä kulutuksisin. Kuitenkin hinta yhdelle polttimolle voi olla jopa kymmen kertainen, jonka vuoksi vanhempi tekniikka saattaa vielä kiinnostaa kaupassa. LED tekniikalla toimiva polttimo on kuitenkin paljon pitkäikäisempi, jonka vuoksi se tulee monesti kokonais edullisimmaksi. Poikkeuksia kuitenkin on. Led tekniikan hyötynä on myös polttimon lämpeneminen. Led polttimo ei kuumene samalla lailla kuin muut polttimot, jolloin niiden käyttö on turvallisempaa. Aikasemmin Led tekniikan kanssa suurin ongelma oli värilämpö. Värilämpö ilmoitetaan aina polttimon pakkauksessa ja polttimossa. Arvo on ilmoitettu K kirjaimella. Lämmin keltainen väri on asteikolla 1000K - 3500K. Kylmä valkoinen valo tulee kaikesta yli 3500K ylittävästä arvosta. Led tekniikassa aikaisemmin ei päästy lämpimiin arvoihin, jonka vuoksi niitä ei voitu käyttää kaikissa kohteissa. Nykyään kuitenkin tekniikka on kehittynyt ja LED tekniikalla päästää myös hyvin mataliin K arvoihin, jonka vuoksi niitä voidaan käyttää kaikkiin tarpeisiin.

Valaituksen ohjaus

Valaistusta on nyt myös mahdollista ohjata uusilla tekniikoilla. Etäohjattavilla kaukosäätimillä sekä mobiili sovelluksilla. Lisäksi ohjausta voidaan toteuttaa puheohjauksella Amazon Echon avulla tai Googlen Home laitteilla. Ohjausjärjestelmiä on monia, jonka vuoksi järjestelmä tulee valita aina tapauskohtaisesti.