0 0

Ostoskorissa ei ole tuotteita.

VALAISIMET

Filters
Lajittele:
Sijainti
Näytä 28 tuotetta/sivu
Lajittele:
Sijainti

Filters
Lajittele:
Sijainti
Näytä 28 tuotetta/sivu
Lajittele:
Sijainti

Vintage puikko L polttimo E27

Tekniset tiedot: 40W E27
Tilaa 23,00 €

Vintage puikko S polttimo E27

Tekniset tiedot: 40W E27
Tilaa 19,00 €

Neda Riippuvalaisin

Väri: Musta - Puu
Tilaa 150,00 €

MARAIS Pöytävalaisin

Väri: Ruoste
Tilaa 121,00 €

Vintage kartio polttimo E27

Tekniset tiedot: 40W E27 - Kts alla
Tilaa 15,00 €

Vintage pallo polttimo E27

Tekniset tiedot: 40W E27 - Kts alla
Tilaa 21,00 €

Kylie riippuvalaisin

Väri: Tumma Grafitinharmaa
Tilaa 194,00 €

CALVI valaisin

Väri: Harjattu Teräs - Marmori jalka
Tilaa 120,00 €

ALMERIA varjostin

Suorakaide varjostin pyöreillä reunoilla
Tilaa 51,00 €

ZAYA valaisin

Väri: Kirkas Lasi - Puu yksityiskohta - Köysipunos johdon ympärillä
Tilaa 199,00 €

LINNEN neliö suora

Väri: Beige
Tilaa 228,00 €

POLYCOTTON varjostin

Sylinteri varjostin - Musta
Tilaa 106,00 €

BONN Pöytävalaisin 22cm Betoni

Väri: Betoni
Tilaa 63,00 €

POLYCOTTON nel.suor. 20-20-18cm

Väri: Valkoinen
Tilaa 50,00 €

BONN Pöytävalaisin 29cm Betoni

Väri: Harmaa
Tilaa 161,00 €

POLYCOTTON Neliö S 25-25-22cm Val

Väri: Valkoinen
Tilaa 74,00 €

VESUVIUS valaisin sis. LINNEN varjo

Väri: Saven Ruskea - Rough look
Tilaa 226,00 €

Rabansi Lattiavalaisin Ruoste

Väri: Ruosteen ruskea
Tilaa 285,00 €
Filters
Lajittele:
Sijainti
Näytä 28 tuotetta/sivu
Lajittele:
Sijainti

 

VALAISIMET

Valaistus on yksi kodin tärkeimmistä elementeistä.  Valaistuksella luodaan tunnelma sekä sopiva työskentelyvalaistus eri tiloihin. Mallistostamme löydät kattovalaisimia, seinävalaisimia ja lattiavalaisimia kaikkiin kodin tiloihin ja kaikkiin mahdollisiin tarkoituksiin: isoja valaisimia isojen tilojen täyttämiseen ja työskentelyvalaisimia työhuoneeseen tai ruokailutilaan.

Valaistuksen voi tehdä myös tyylikkäästi

Sanasta valaistus on oletus että valaisimen tulee olla sopiva teholtaan, jotta valaistus on riittävää. Valaistuksen voi hoitaa myös tyylikkäästi hävittämättä ajatusta riittävästä valaistuksesta. Mallistomme valaisimet on tarkkaan valittu ja valaisimet ovat kaikkea muuta kuin vain valoja takaamaan riittävä valaistus. Industrial tyyliin löydät metallisen valaisimet tai puiset valaisimet. Moderninpaan makuun löydät suoralinjaiset valaistus ratkaisut, joko mustana tai valkoisena.

Valaistus joudutaan miettimään erikseen jokaiseen huoneeseen Kaikki huoneet vaativat eri tyylistä valaistusta. Keittiössä tehdään paljon pilkkomista ja muuta tarkkuutta vaativaa työtä, jonka vuoksi valaistuksen tulee olla hyvä, jotta tarkkaa työskentelyä ilman haavereita voidaan tehdä. Maakuuhuoneessa vaaditaan hieman himmeämpiä valon lähteitä, mutta kuitenkin lukemiseen tulisi varata valaisin jonka avulla lukeminen ei rasita silmiä. Nyky valaistus on mahdollista toteuttaa himmentimillä, jolloin samaan tilaan ei tarvita montaa valaisinta, jos käyttötarkoituksia on useampi, vaan yhden säädettävän polttimon avulla voidaan valita sopiva kirkkaus kuhunkin tilanteeseen.

LED, halogeeni, energiasäästö, hehkulanka tekniikka  Valaisimeen voi valita eri tekniikalla toimivan polttimon. Uusi tekniikoista on LED ja se on näistä vähä kulutuksisin. Kuitenkin hinta yhdelle polttimolle voi olla jopa kymmen kertainen, jonka vuoksi vanhempi tekniikka saattaa vielä kiinnostaa kaupassa. LED tekniikalla toimiva polttimo on kuitenkin paljon pitkäikäisempi, jonka vuoksi se tulee monesti kokonais edullisimmaksi. Poikkeuksia kuitenkin on. Led tekniikan hyötynä on myös polttimon lämpeneminen. Led polttimo ei kuumene samalla lailla kuin muut polttimot, jolloin niiden käyttö on turvallisempaa. Aikasemmin Led tekniikan kanssa suurin ongelma oli värilämpö. Värilämpö ilmoitetaan aina polttimon pakkauksessa ja polttimossa. Arvo on ilmoitettu K kirjaimella. Lämmin keltainen väri on asteikolla 1000K - 3500K. Kylmä valkoinen valo tulee kaikesta yli 3500K ylittävästä arvosta. Led tekniikassa aikaisemmin ei päästy lämpimiin arvoihin, jonka vuoksi niitä ei voitu käyttää kaikissa kohteissa. Nykyään kuitenkin tekniikka on kehittynyt ja LED tekniikalla päästää myös hyvin mataliin K arvoihin, jonka vuoksi niitä voidaan käyttää kaikkiin tarpeisiin.

Valaituksen ohjaus

Valaistusta on nyt myös mahdollista ohjata uusilla tekniikoilla. Etäohjattavilla kaukosäätimillä sekä mobiili sovelluksilla. Lisäksi ohjausta voidaan toteuttaa puheohjauksella Amazon Echon avulla tai Googlen Home laitteilla. Ohjausjärjestelmiä on monia, jonka vuoksi järjestelmä tulee valita aina tapauskohtaisesti.