Klaukkala 50 m2

Klaukkala 50 m2

Rivitaloasunnon sisustussuunnitelma

Sijainti: Klaukkala

Muutosalue:  Olohuone, ruokailutila ja eteinen

Muutosalueen pinta-ala: 50 m²

Sisustussuunnittelija:  Maija Puhakainen

Kohdetiedot: seinät- ja lattiapinnat, rappusten pintakäsittely ja kaiteiden vaihto, tekstiili- ja irtokalustesuunnitelma, valaistus

Leikkaus B

Suunnittelu

Asiakas tarvitsi apua rivitaloasunnon alakerran sisutuksen suunnittelussa. Keittiö ja WC-tilat olivat hyvässä kunnossa, mutta kaapin ovet eivät miellyttäneet asiakasta. Jätimme keittiön ja WC-tilat kumminkin suunnitelman ulkopuolelle ja sovimme, että asiakas voi vaihtaa kaapinovet mieleisiin myöhemmin. Asiakas toivoi asuntoon selkeitä linjoja ja vaaleita sävyjä, mutta tunnusti tykästyneestä industrial-henkiseen sisustukseen.  Asunnon lattiat hiottiin ja lakattiin sekä seinät ja katto maalattiin valkoisella. Rappuset käsiteltiin läpikuultavalla valkoisella maalilla ja puiset kaiteet vaihdettiin lasisiin. Ruokailutilan seinälle valittiin tehosteeksi betoniapintaa muistuttava maalipesu ja pienelle seinäpätkälle, joka jää ruokailutilan ja olohuoneen väliin, valittiin hieman rapautuneen näköistä tiili-laatta. Olohuoneeseen hankittiin iso divaanisohva, nahkatuoli ja lattiatyynyjä. Jo olemassa olevaa tv-tasoa jatkettiin 60 cm pitkällä palasella ja sen päälle asennettiin puulevy, jotta jatkoa ei huomaa. Tiiliseinälle asennettiin valkoiseksi maalattuja laatikoita kirjoille ja koriste-esineille. Laatikoiden alle valittiin metallinen laatikosto A&A Designin mallistosta. Jo olemassa oleva ruokailuryhmä sai jäädä ja sen pariksi valittiin iso säilytyskaluste astioille. Eteisen vaattekaappi sai väistyä kevyemmän naulakon tieltä, jolloin eteiseen saatiin mahtumaan myös tuoli pukemista varten. Ulko-oven taakse asennettiin puulaatikoita hyllyiksi pientavaralle. Olohuoneeseen valittiin suuri valoa hajoittava valaisin ja ruokailyryhmän yläpuolelle kolme kappaletta lasisia riippuvalaisimia. Nojatuolin pariksi sopi erinomaisesti asiakkaan jo olemassa oleva jalkavalaisin. Eteisen alakattoon ja tehosteseinällä sijaitsevaan koteloon asennettiin himmennettäviä spottivaloja.

Suunnitelmat toteutettiin 3D-mallintaen. 3D-kuvakaappausten, leikkausten ja pohjakuvien avulla asiakas toteutti kohteen itse.

 

 

 

2016-12-13T10:33:12+00:00


1998 perustettu yritys, joka tarjoaa yksityisille sekä yrityksille sisustuspalveluita. Toimimme huonekalujen maahantuojana sekä tila- ja sisustussuunnittelijana. Pidämme myös koulutuksia 3D-mallinnusohjelmien käytöstä. Tavoitteenamme on luoda niin yksityisille kuin yrityksille uniikkeja tiloja.

Yhteystiedot

Pursimiehenkatu 25 00150 Helsinki Ark. 11.00 - 18.00 La. 10.00 - 15.00 (Heinäkuu kiinni lauantaisin) POIKKEUS 31.12 11.00 - 16.00

Phone: +358 449887589

Recent Works