Ravintola 2018-10-06T07:42:00+00:00
1.SUUNNITTELU

Arkkitehtisuunnittelu

Toteutamme nykyisen tai uuden ravintolan kaikki suunnitelma aina arkkitehtisuunnittelusta lähtien.

Rakennesuunnittelu

Teemme ravintola kohteisiin myös rakennesuunnitelmat, mikäli taloyhtiö tai rakennusvalvonta niin vaativat.

LVI ja sähkösuunnittelu

Lisäksi teemme ravintolaan vesi ja viemäröintisuunnitelmat sekä sähkösuunnittelman.

Suunnitelmat 3D-mallintaen

Tehokas työskentelymme perustuu mallintamiseen, joka tuo suunnitelman ymmärrettävään muotoon ja näin löydämme yritystänne parhaiten tukevat ratkaisut.

Värit ja materiaalit

Yritysilmeenne värit ja arvojenne mukaiset materiaalit luovat henkilöstölle viihtyisän työympäristön ja toimivat yrityksen käyntikorttina.

Valaistus ja akustiikka

Henkilöstön tehokas työskentely vaatii, että tunnistamme yrityksenne erilaiset työskentelytavat ja luomme niitä tukevat valaistus- ja akustiikkaolosuhteet.

4. BRÄNDÄTÄÄN
PIENINTÄ YKSIT-
YISKOHTAA MYÖTEN

KATSO REFERENSSIT

Yksityiskohtiin asti

Tarjoamme suunnitteluvaiheessa karttuneen tiedon ja ymmärryksen hyödyntämisen yritysilmeestänne viimeiseen yksityiskohtaan saakka. Joskus yksi kynäkin voi olla mieleenpainuva ja merkittävä

Printtituotteet

Suunnittelemme ja toimitamme yritysilmeeseen ja tilasuunnitelmaanne sopivat tuotteet kuten logot, käyntikortit, esitteet, kynät tai vaikkapa kangaskassit.

Nettisivut

Luomme nettisivut, jotka kertovat yrityksenne tarinaa, teidän näköisesti. Missiomme on tuottaa pysäyttävät ja käyttäjäystävälliset sivut, joita sivuston kävijä suosittelee myös ystävilleen.

3. KALUSTETAAN
TILAT KYNIIN ASTI

TUTUSTU KALUSTEISIIN

Kalusteet palveluna

Mahdollistamme kalusteet palveluna rajoittamattomalla mallistolla. Etsimme teille sopivat kalusteet suoraan valmistajilta, hoidamme tilaukset ja toimitukset perille asti. Tai hyödynnämme vanhat kalusteet tarpeidenne mukaan.

Uuden kalusteet

Tarjoamme maailman kaikki huonekalumerkit, jotta voimme löytää juuri teidän yritykselle sopivat kalusteet.

Vanhojen inventointi

Vanhasta on moneksi. Käymme läpi tämän hetkiset kalusteet ja pyrimme joko hyödyntämään niitä uudestaan tai hoidamme kalusteet kestävästi eteenpäin.

5.TOTEUTETAAN
PROJEKTINJOHTO-
MALLILLA

TUTUSTU TOTEUTUKSEEN

Kustannukset, aikataulu ja laatu

Toimimme rakennusalan aallonharjalla. Tehokkaiden toimintatapojen ja tekniikoiden avulla tarjoamme asiakkaalle avoimen tiedon aikataulusta ja kustannuksista. Toteutamme kohteet laadukkaasti kumppaniemme kautta.

Tiivis yhteistyöverkosto

Arvioimme jatkuvasti kumppaniemme toimintaa rakentaaksemme yhä tiiviimpää verkostoa ja voidaksemme olla varmoja, että valitsemamme kumppanit toimittavat tilaukset lupaustensa mukaisesti.

Avoimuus ja luottamus

Toimimme projektinjohtajana vaalien avoimuutta ja luottamusta. Välitämme asiakkaan odotuksiin vastaamisesta. Huolehdimme, että asentajilla ja toimittajilla on edellytykset toimia lupauksemme mukaisesti.

Harri Heikura
Projektipäällikkö, Rak.ins. DI.

harri.heikura(a)aadesign.fi

040 5800 401

Tomas Lima
Sisustussuunnittelu ja visualisointi

tomas.lima(a)aadesign.fi

English/Portuguese 040 729 7244

Markus Gråsten

Markus Gråsten
Markkinointi

044 0350 701

Aleksi

Aleksi Heiskanen
Toimitusjohtaja

aleksi.heiskanen(a)aadesign.fi

OTA YHTEYTTÄ

Nimi:*

Sähköposti:*

Puhelinnumero:

Sijainti:*

Neliömäärä (m2)

Ravintolan toivottu avauspäivä:

Viesti:


1998 perustettu yritys, joka tarjoaa yksityisille sekä yrityksille sisustuspalveluita. Toimimme huonekalujen maahantuojana sekä tila- ja sisustussuunnittelijana. Pidämme myös koulutuksia 3D-mallinnusohjelmien käytöstä. Tavoitteenamme on luoda niin yksityisille kuin yrityksille uniikkeja tiloja.

Yhteystiedot

Pursimiehenkatu 25 00150 Helsinki Ark. 11.00 - 18.00 La. 10.00 - 15.00 (Heinäkuu kiinni lauantaisin) POIKKEUS 31.12 11.00 - 16.00

Phone: +358 449887589

Recent Works