KAIKKI TUOTTEET RAVINTOLAAN

Tuhansien tuotteiden valikoima ravintolakalusteita useiltä kymmeniltä eri toimittajilta. Toimitamme tuolit, pöydät, valaisimet ja sisutustuotteet kaiken kokoisiin kohteisiin suoraan asiakkaan toivoman sijaintiin. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotteita, mutta kaikki tuotteet eivät näy verkkokaupassa. Ota meihin yhteyttä, niin tarjoamme kalusteet tarpeidenne mukaan. Voitte myös tehdä tilauksen projektimyynti tunnuksilla verkkokaupasta.

CEVICHERIA

KAMPPI

RAVINTOLA POBRE
KORTTELI, KAMPPI, HELSINKI
Ravintolakalusteet
Ravintola Pobre Kamppi torikortteli sisustussuunnittelu

RAVINTOLA POBRE

KORTTELI, KAMPPI, HELSINKI

RAVINTOLAN KALUSTEET

Ravintolakalusteiden laadulla on suora vaikutus tuotteiden kestävyyteen. Kestävät ravintolakalusteet luovat pitkän iän tuotteelle ja ravintolasi toiminnalle. Kestävät ravintolakalusteet pitävät arvonsa ja tuote on mahdollista myös myydä seuraavalle käyttäjälle hyvään markkinahintaan. Ravintolatilasi tyyli on yrityksesi käyntikortti. Asiakkaiden viihtyvyydellä ja tilan hyvällä tunnelmalla on suora vaikutus ravintolan asiakasvirtaan ja näin ollen ravintolan kannattavuuteen. Kaikki alkaa toimivasta ravintolatilastasi ja tilaan sopivista kalusteista. Olemme toimittaneet huonekaluja lukuisiin kahvila- ja ravintolakohteisiin. Toimintamme on tehokasta, luotettavaa ja joustavaa. Toimitamme kalusteita yli 30 toimittajan varastosta ja emme pidä varastoa Suomessa, jonka vuoksi voimme palvella teitä tiukemmilla hinnoilla. Toimittajamme pystyvät toimittamaan isoja kaluste määriä noin kahden viikon toimitusajalla ympäri Suomen.

Verkkokaupastamme pääset tutustumaan ravintolakalusteisiin. Valikoimastamme löytyy yli 100 erilaista ravintolatuolia sekä lukuisia ravintolapöytiä eri kokoisiin tiloihin. Lisäksi löydät kattavan valikoiman ravintolavalaisimia. Ravintolakalusteiden materiaalina on kierrätyspuu, metalli, nahka, muovi, valurauta ja betoni. Mikäli et löydä toivomaasi tuolia, pöytää tai muuta kalustetta, niin lähetä meille tiedot tuotteesta ja etsimme teille vastaavan huonekalun.

Toimitamme ravintolakalusteet ympäri suomen teidän toivoman aikataulun mukaisesti. Kaikilla ravintolakalusteilla on 100 päivän palautusoikeus, joten tuotteita on mahdollista vaihtaa ja palauttaa.

Teemme myös tilasuunnittelua ravintolatiloihin. Mikäli toivot ravintolaasi uutta ilmettä sisustukseen tai koko ravintolakonseptin uudistusta, niin pystymme tarjoamaan laajan palvelun sisustussuunnittelusta aina ikkunoiden ja logon graafiseen suunnitteluun. Tutustu jo tehtyihin kohteisiimme alta.

– TILASUUNNITTELU –

Aleksi Heiskanen

Toimitusjohtaja

aleksi.heiskanen(a)aadesign.fi

050 573 4779

Tomas Lima

Sisustussuunnittelu ja visualisointi

tomas.lima(a)aadesign.fi

English/Portuguese 040 729 7244

Joakim Breitenstein
Suunnittelu, projektinjohto,

liiketoiminnan kehittäminen

Joakim Breitenstein
Suunnittelu, projektinjohto,

liiketoiminnan kehittäminen

Anne Heiskanen

Hallinto

anne.heiskanen(a)aadesign.fi

OTA YHTEYTTÄ

Nimi:*

Sähköposti:*

Puhelinnumero:

Sijainti:*

Neliömäärä (m2)

Kalusteet tarvitaan:

Viesti: