Ravintolakalusteet 2017-11-10T15:25:18+00:00

KAIKKI TUOTTEET RAVINTOLAAN

Tuhansien tuotteiden valikoima ravintolakalusteita useiltä kymmeniltä eri toimittajilta. Toimitamme tuolit, pöydät, valaisimet ja sisutustuotteet kaiken kokoisiin kohteisiin. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotteita, mutta kaikki tuotteet eivät näy verkkokaupassa. Ota meihin yhteyttä, niin tarjoamme kalusteet tarpeidenne mukaan. Voitte myös tehdä tilauksen tukkuostajan tunnuksilla verkkokaupasta.

– TUKKUOSTAJA –

– VERKKOKAUPPA –

ASIAKKAITAMME

RAVINTOLAN KALUSTEET

Ravintolakalusteiden laadulla on suora vaikutus tuotteiden kestävyyteen. Kestävät ravintolakalusteet luovat pitkän iän tuotteelle ja ravintolasi toiminnalle. Kestävät ravintolakalusteet pitävät arvonsa ja tuote on mahdollista myös myydä seuraavalle käyttäjälle hyvään markkinahintaan. Ravintolatilasi tyyli on yrityksesi käyntikortti. Asiakkaiden viihtyvyydellä ja tilan hyvällä tunnelmalla on suora vaikutus ravintolan asiakasvirtaan ja näin ollen ravintolan kannattavuuteen. Kaikki alkaa toimivasta ravintolatilastasi ja tilaan sopivista kalusteista. Olemme toimittaneet huonekaluja lukuisiin kahvila- ja ravintolakohteisiin. Toimintamme on tehokasta, luotettavaa ja joustavaa. Toimitamme kalusteita yli 30 toimittajan varastosta ja emme pidä varastoa Suomessa, jonka vuoksi voimme palvella teitä tiukemmilla hinnoilla. Toimittajamme pystyvät toimittamaan isoja kaluste määriä noin kahden viikon toimituksella ympäri Suomen.

Verkkokaupastamme pääset tutustumaan ravintolakalusteisiin. Valikoimastamme löytyy yli 100 erilaista ravintolatuolia sekä lukuisia ravintolapöytiä eri kokoisiin tiloihin. Lisäksi löydät kattavan valikoiman ravintolavalaisimia. Ravintolakalusteiden materiaalina on kierrätyspuu, metalli, nahka, muovi, valurauta ja betoni. Mikäli et löydä toivomaasi tuolia, pöytää tai muuta kalustetta, niin lähetä meille tiedot tuotteesta ja etsimme teille vastaavan huonekalun.

Huonekaluliike sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Iso Roobertinkatu 32. Liikkeemme on auki arkisin 11-18 ja lauantaisin kello 11-17. Liikkeellä voit nähdä ja koe istua kaikki ravintolakalusteet. Toimitamme ravintolakalusteet ympäri suomen teidän toivoman aikataulun mukaisesti. Kaikilla ravintolakalusteilla on 100 päivän palautusoikeus, joten tuotteita on mahdollista vaihtaa ja palauttaa.

Teemme myös tilasuunnittelua ravintolatiloihin. Mikäli toivot ravintolaasi uutta ilmettä sisustukseen tai koko ravintolakonseptin uudistusta, niin pystymme tarjoamaan laajan palvelun sisustussuunnittelusta aina ikkunoiden ja logon graafiseen suunnitteluun. Tutustu jo tehtyihin kohteisiimme alta.

– TILASUUNNITTELU –

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Aleksi

Aleksi Heiskanen
Projektimyynti

aleksi.heiskanen(a)aadesign.fi

050 573 4779

OTA YHTEYTTÄ

Nimi:*

Sähköposti:*

Puhelinnumero:

Sijainti:*

Neliömäärä (m2)

Kalusteet tarvitaan:

Viesti:


1998 perustettu yritys, joka tarjoaa yksityisille sekä yrityksille sisustuspalveluita. Toimimme huonekalujen maahantuojana sekä tila- ja sisustussuunnittelijana. Pidämme myös koulutuksia 3D-mallinnusohjelmien käytöstä. Tavoitteenamme on luoda niin yksityisille kuin yrityksille uniikkeja tiloja.

Yhteystiedot

Pursimiehenkatu 25 00150 Helsinki Ark. 11.00 - 18.00 La. 10.00 - 15.00 (Heinäkuu kiinni lauantaisin) POIKKEUS 31.12 11.00 - 16.00

Phone: +358 449887589

Recent Works