Ravintolan sisustussuunnitelu 2019-05-13T15:51:22+00:00

YKSILÖLLINEN RAVINTOLAN SISUSTUS VETÄÄ PUOLEENSA.

Ravintolan tunnelma ja pienet yksityiskohdat ovat tärkeitä viihtyisän ilmapiirin luomisessa. Onnistuneesti suunniteltu ja toteutettu toimisto vaikuttaa merkittävällä tavalla työntekijöiden työssä viihtymiseen ja sillä on suora vaikutus yrityksesi kannattavaan toimintaan. Ensivaikutelma kertoo kaiken yrityksestäsi.

– Kaikki alkaa tilastasi.

Toimisto suunnittelu
Toimisto sisustus
RAVINTOLAN SISUSTUSSUUNNITTELU

Ravintolan suunnittelu tehdään aina yrityksen toiveiden mukaisesti. Tavoitteemme on luoda toimivia ravintoloita, jotka ovat yrityksen näköisiä. Toimintamallimme avulla yritys voi joko osallistua vahvasti ravintolan suunnitteluun tai vaihtoehtoisesti keskittyä omiin töihin ja kommentoida muutoksia suunnittelu palavereissa. Ravintolan suunnittelu aloitetaan aina tarvekartoituksella, jonka avulla ymmärrämme tilan tarpeen ja tavoitellun asiakkaan.

KATSO REFERENSSIT

KATSO SISUSTUSSUUNNITTELU HINNASTO

TUTUSTU MUIHIN RAVINTOLA PALVELUIHIN

Ravintolan suunnittelu

Tehokas ravintolan suunnittelu perustuu mallintamiseen, joka tuo suunnitelman ymmärrettävään muotoon ja näin löydämme yritystänne parhaiten tukevat ratkaisut. Suunnittelemme kaikki toimistot 3D-mallintaen, jotta saisimme pienimmätkin yhksityskohdat okein ja pystymme toimittamaan tehokkaasti isotkin ravintola suunnitelmat sekä tekemään muutoksia suunnitelmiin nopeasti. 3D- mallin avulla voimme käydä tilaa läpi virtuaalisesti suunnittelu kokouksissa, jolloin suunnitelmaa on helpompi ymmärtää ja siihen on asiakkaan helpompi antaa kommentteja ja muutosehdotuksia.

Värit ja materiaalit

Yritysilmeenne mukaiset värit ja arvojenne mukaiset materiaalit luovat asiakkaalle mieleenpainuvan yritysidentiteetin ja vahvistaa asiakkaan ravintolakokemusta. Lisäksi tilasi toimivat ravintolasi käyntikorttina, joten sävyillä, materiaaleilla ja niiden luomalla kokonaisuudessa on suuri merkitys yrityksesi imagoon.

Valaistus

Ravintolan valaistuksen suunnittelu vaatii, että tunnistamme tilojen käyttötarkoituksen ja luomme niitä tukevat valaistusolosuhteet. Hyvin suunniteltu ravintolan valaistus eri alueille parantaa työssä jaksamista ja auttaa asiakkaita rentoutumaan tilassa. Ravintolan tieyillä alueilla valistuksen tulee olla kirkas, jotta esimerkiksi ruuan laitto keittiössä sujuu tehokkaasti ja ruaan valmistus alueelle ei heijastu varjoja sekoittamaan työskentelyä. Ravintolan sali sen sijaan vaatii enemmän tunnelmaa kuin kirkasta valoa. Lisäksi on huomoitava että yleensä osa tiloista toimii monikäyttötiloina, jonka vuoksi valaistuksen kirkkautta tulee olla mahdollista säätää portaattomasti. Ravintolan valaistusuunnitelmassa määritämme myös tiloille väri lämpötilat tukemaan kunkin tilan tarkoitusta.

Akustiikka

Ravintolan suunnittelun vahvana osana on tilojen akustiikka. Akustiikalla on valtava merkitys keskittymiskykyyn ja tehokkaaseen työskentelyyn. Osa tiloista vaatii paljon akustisia toimenpiteitä, jotta keskittyminen ei herpaannu muiden ravintolassa ruokailevien keskusteluista. Hyvin akustoitu sali saa asiakkaan tuntemaan olonsa kotoisaksi ja keskustelu ystävien kanssa sujuu korottamatta ääntä.  Akustisesti toimivassa ravintolassa asikas on valmis viettämään pidempiä aikoja.

Aleksi

Aleksi Heiskanen
Toimitusjohtaja

aleksi.heiskanen(a)aadesign.fi

050 573 4779

Tomas Lima
Sisustussuunnittelu ja visualisointi

tomas.lima(a)aadesign.fi

English/Portuguese 040 729 7244

Markus Gråsten

Markus Gråsten
Myynti ja markkinointi

Anne Heiskanen
Suunnittelu

anne.heiskanen(a)aadesign.fi

PYYDÄ TARJOUS

Nimi:*

Sähköposti:*

Puhelinnumero:

Osoite:*

Neliömäärä (m2)

Toimenpiteet:
KonsultointiSisustussuunnitteluRemonttisuunnitteluToteutusValvontaHuonekalut

Toivottu aloituspäivämäärä:

Viimeistään valmis:

Viesti:

Yhteystiedot

Pursimiehenkatu 25 00150 Helsinki Ark. 11.00 - 18.00 La. 10.00 - 15.00 (Heinäkuu kiinni lauantaisin) POIKKEUS 31.12 11.00 - 16.00

Phone: +358 449887589

Recent Works