YKSILÖLLINEN RAVINTOLAN SISUSTUS VETÄÄ PUOLEENSA.

Ravintolan tunnelma ja pienet yksityiskohdat ovat tärkeitä viihtyisän ilmapiirin luomisessa. Onnistunut ravintolan sisustussuunnittelu ja toteutettu vaikuttaa merkittävällä tavalla ravintolan asiakkaiden viihtyvyyteen ja sillä on suora vaikutus ravintolasi kannattavaan toimintaan. Ensivaikutelma kertoo kaiken ravintolastasi.

– Kaikki alkaa tilastasi.

Ravintolan Cevitcheria Kamppi sisustussuunnittelu
Ravintola Madison Espoo sisustussuunnittelu

RAVINTOLAN SISUSTUSSUUNNITTELU

Ravintolan sisustussuunnittelu tehdään aina yrityksen toiveiden mukaisesti. Tavoitteemme on luoda toimivia ravintoloita, jotka ovat yrityksen näköisiä. Toimintamallimme avulla yritys voi joko osallistua vahvasti ravintolan sisustussuunnitteluun tai vaihtoehtoisesti keskittyä omiin töihin ja kommentoida muutoksia sisustussuunnittelu palavereissa. Ravintolan sisustussuunnittelu aloitetaan aina tarvekartoituksella, jonka avulla ymmärrämme tilan tarpeen ja tavoitellun asiakkaan.

KATSO REFERENSSIT
KATSO SISUSTUSSUUNNITTELU HINNASTO
TUTUSTU MUIHIN RAVINTOLA PALVELUIHIN

Ravintolan sisustussuunnittelu

Tehokas ravintolan sisustussuunnittelu perustuu mallintamiseen, joka tuo sisustussuunnitelman ymmärrettävään muotoon ja näin löydämme yritystänne parhaiten tukevat ratkaisut. Suunnittelemme kaikki ravintolat 3D-mallintaen, jotta saisimme pienimmätkin yhksityskohdat okein ja pystymme toimittamaan tehokkaasti isompienkin ravintoloiden sisustussuunnitelmat sekä tekemään muutoksia suunnitelmiin nopeasti. 3D- mallin avulla voimme käydä tilaa läpi virtuaalisesti suunnittelu kokouksissa, jolloin sisustusssuunnitelmaa on helpompi ymmärtää ja siihen on asiakkaan helpompi antaa kommentteja ja muutosehdotuksia. Lue lisää mallinnuksesta..

Värit ja materiaalit

Yritysilmeenne mukaiset värit ja arvojenne mukaiset materiaalit luovat asiakkaalle mieleenpainuvan yritysidentiteetin ja vahvistaa asiakkaan ravintolakokemusta. Lisäksi tilasi toimivat ravintolasi käyntikorttina, joten sävyillä, materiaaleilla ja niiden luomalla kokonaisuudessa on suuri merkitys yrityksesi imagoon.

Valaistus

Ravintolan valaistuksen suunnittelu vaatii, että tunnistamme tilojen käyttötarkoituksen ja luomme niitä tukevat valaistusolosuhteet. Hyvin suunniteltu ravintolan valaistus eri alueille parantaa työssä jaksamista ja auttaa asiakkaita rentoutumaan tilassa. Ravintolan tieyillä alueilla valistuksen tulee olla kirkas, jotta esimerkiksi ruuan laitto keittiössä sujuu tehokkaasti ja ruaan valmistus alueelle ei heijastu varjoja sekoittamaan työskentelyä. Ravintolan sali sen sijaan vaatii enemmän tunnelmaa kuin kirkasta valoa. Lisäksi on huomoitava että yleensä osa tiloista toimii monikäyttötiloina, jonka vuoksi valaistuksen kirkkautta tulee olla mahdollista säätää portaattomasti. Ravintolan valaistusuunnitelmassa määritämme myös tiloille väri lämpötilat tukemaan kunkin tilan tarkoitusta.

Akustiikka

Ravintolan suunnittelun vahvana osana on tilojen akustiikka. Akustiikalla on valtava merkitys keskittymiskykyyn ja tehokkaaseen työskentelyyn. Osa tiloista vaatii paljon akustisia toimenpiteitä, jotta keskittyminen ei herpaannu muiden ravintolassa ruokailevien keskusteluista. Hyvin akustoitu sali saa asiakkaan tuntemaan olonsa kotoisaksi ja keskustelu ystävien kanssa sujuu korottamatta ääntä. Akustisesti toimivassa ravintolassa asikas on valmis viettämään pidempiä aikoja.

Aleksi Heiskanen

Toimitusjohtaja

aleksi.heiskanen(a)aadesign.fi

050 573 4779

Tomas Lima

Sisustussuunnittelu ja visualisointi

tomas.lima(a)aadesign.fi

English/Portuguese 040 729 7244

Joakim Breitenstein

Arkkitehtisuunnittelu / Projektijohto

Markus Gråsten

Markkinointi

Anne Heiskanen

Hallinto

anne.heiskanen(a)aadesign.fi

PYYDÄ TARJOUS

Nimi:*

Sähköposti:*

Puhelinnumero:

Osoite:*

Neliömäärä (m2)

Toimenpiteet:
KonsultointiSisustussuunnitteluRemonttisuunnitteluToteutusValvontaHuonekalut

Toivottu aloituspäivämäärä:

Viimeistään valmis:

Viesti: