Toimisto 2019-05-13T15:53:24+00:00
1.MIKÄ ON
TEIDÄN
TARPEENNE?

Tutustuminen

brändiin

Havainnoimme miltä yrityksenne näyttää ulkopuolisen silmin ja tutustumme siihen, miten tavoiteltua brändiä halutaan teillä viestiä tänään ja huomenna.

Tutustuminen

tilaan

Perehdymme tilaan tai tiloihin työympäristöselvityksen kautta, jotta ymmärrämme miten teillä työskennellään.

Tutustuminen

henkilöstöön

Henkilöstöön tutustumme työtapa- ja persoonat esiin -haastatteluin ymmärtääksemme, miten edetään, jotta tiloilla tuetaan teidän näköistänne liiketoimintaa parhaiten.

2.LAADITAAN
TOIMIVIN
TILASUUNNITELMA

KATSO REFERENSSIT

TUTUSTU SUUNNITTELUUN

Suunnitelmat 3D-mallintaen

Tehokas työskentelymme perustuu mallintamiseen, joka tuo suunnitelman ymmärrettävään muotoon ja näin löydämme yritystänne parhaiten tukevat ratkaisut.

Värit ja materiaalit

Yritysilmeenne värit ja arvojenne mukaiset materiaalit luovat henkilöstölle viihtyisän työympäristön ja toimivat yrityksen käyntikorttina.

Valaistus ja akustiikka

Henkilöstön tehokas työskentely vaatii, että tunnistamme yrityksenne erilaiset työskentelytavat ja luomme niitä tukevat valaistus- ja akustiikkaolosuhteet.

3. KALUSTETAAN
TILAT KYNIIN ASTI

TUTUSTU KALUSTEISIIN

Kalusteet palveluna

Mahdollistamme kalusteet palveluna rajoittamattomalla mallistolla. Etsimme teille sopivat kalusteet suoraan valmistajilta, hoidamme tilaukset ja toimitukset perille asti. Tai hyödynnämme vanhat kalusteet tarpeidenne mukaan.

Uuden kalusteet

Tarjoamme maailman kaikki huonekalumerkit, jotta voimme löytää juuri teidän yritykselle sopivat kalusteet.

Vanhojen inventointi

Vanhasta on moneksi. Käymme läpi tämän hetkiset kalusteet ja pyrimme joko hyödyntämään niitä uudestaan tai hoidamme kalusteet kestävästi eteenpäin.

4. BRÄNDÄTÄÄN
PIENINTÄ YKSITYIS-
KOHTAA MYÖTEN

Yksityiskohtiin asti

Tarjoamme suunnitteluvaiheessa karttuneen tiedon ja ymmärryksen hyödyntämisen yritysilmeestänne viimeiseen yksityiskohtaan saakka. Joskus yksi kynäkin voi olla mieleenpainuva ja merkittävä

Printtituotteet

Suunnittelemme ja toimitamme yritysilmeeseen ja tilasuunnitelmaanne sopivat tuotteet kuten logot, käyntikortit, esitteet, kynät tai vaikkapa kangaskassit.

Nettisivut

Luomme nettisivut, jotka kertovat yrityksenne tarinaa, teidän näköisesti. Missiomme on tuottaa pysäyttävät ja käyttäjäystävälliset sivut, joita sivuston kävijä suosittelee myös ystävilleen.

5.TOTEUTETAAN
PROJEKTINJOHTO-
MALLILLA

TUTUSTU TOTEUTUKSEEN

Kustannukset, aikataulu ja laatu

Toimimme rakennusalan aallonharjalla. Tehokkaiden toimintatapojen ja tekniikoiden avulla tarjoamme asiakkaalle avoimen tiedon aikataulusta ja kustannuksista. Toteutamme kohteet laadukkaasti kumppaniemme kautta.

Tiivis yhteistyöverkosto

Arvioimme jatkuvasti kumppaniemme toimintaa rakentaaksemme yhä tiiviimpää verkostoa ja voidaksemme olla varmoja, että valitsemamme kumppanit toimittavat tilaukset lupaustensa mukaisesti.

Avoimuus ja luottamus

Toimimme projektinjohtajana vaalien avoimuutta ja luottamusta. Välitämme asiakkaan odotuksiin vastaamisesta. Huolehdimme, että asentajilla ja toimittajilla on edellytykset toimia lupauksemme mukaisesti.

Aleksi

Aleksi Heiskanen
Toimitusjohtaja

aleksi.heiskanen(a)aadesign.fi

050 573 4779

Tomas Lima
Sisustussuunnittelu ja visualisointi

tomas.lima(a)aadesign.fi

English/Portuguese 040 729 7244

Markus Gråsten

Markus Gråsten
Myynti ja markkinointi

Anne Heiskanen
Suunnittelu

anne.heiskanen(a)aadesign.fi

PYYDÄ TARJOUS

Nimi:*

Sähköposti:*

Puhelinnumero:

Sijainti:*

Neliömäärä (m2)

Aikaisin aloituspäivä:

Toivottu valmistumispäivä:

Viesti:

Yhteystiedot

Pursimiehenkatu 25 00150 Helsinki Ark. 11.00 - 18.00 La. 10.00 - 15.00 (Heinäkuu kiinni lauantaisin) POIKKEUS 31.12 11.00 - 16.00

Phone: +358 449887589

Recent Works