TOIMISTON REMONTTI AVAIMET KÄTEEN PERIAATTEELLA.

Toteutamme toimiston remontin avaimet käteen periaatteella, jolloin yrityksen henkilöstön ei tarvitse huolehtia remontin toteutuksesta.  Toteutamme toimisto remontit nykyisiin tiloihin ja yrityksen uusiin toimistotiloihin. Meidän kanssa yrityksenne voi keskittyä työn tekemiseen ja me hoidamme remontin.

– Kaikki alkaa tilastasi.

Toimisto suunnittelu
Toimisto sisustus
TOIMISTON REMONTTI

Toimiston remontti tehdään aina yrityksen toiveiden mukaisesti. Tavoitteemme on toteuttaa remontti häiritsemättä yrityksen liiketoimintaa, jolloi yrityksenne toiminta ei keskeydy remontin aikana. Tämä toteutetaan jakamalla remontti pienempiin osiin. Toimiston remontti aloitetaan aina tarvekartoituksella, jonka avulla kartoitamme suunnitelmien tilanteen, aikataulun ja laadulliset tavoitteet. Mikäli tilaan ei ole tehty vielä suunnittelua, niin teemme myös remonttisuunnitelmat ja sisutussuunnitelmat. Lisäksi teemme arkkitehtisuunnitelmat, rakennesuunnitelmat, LVI- suunnitelmat sekä sähkösuunnitelmat mikäli kohde sitä vaatii.

Kustannukset, aikataulu ja laatu

Toimimme rakennusalan aallonharjalla. Tehokkaiden toimintatapojen ja tekniikoiden avulla tarjoamme asiakkaalle avoimen tiedon aikataulusta ja kustannuksista, jotta yrityksenne voi seurata kuinka remontti etenee ja käymme urakkakokouksissa läpi kuinka tila valmistuu. Toteutamme kohteet laadukkaasti kumppaniemme kautta. Olemme valinneet kumppaneiksi tekijöitä joiden kanssa meidän on helppo toimia ja joiden aikatuluu sekä laatuun voimme luottaa. Laatua tarkkailemme malli töiden avulla. Jokaiseen kohteeseen teedään malli valituista töistä. Malli tarkistetaan aina asiakkaan kanssa ennekuin kyseistä työtä jatketaan. Näin voimme varmistua että tekijän laatu vastaa meidän ja teidän näkemystä tulevasta tilasta.

Tiivis yhteistyöverkosto

Arvioimme jatkuvasti kumppaniemme toimintaa rakentaaksemme yhä tiiviimpää verkostoa ja voidaksemme olla varmoja, että valitsemamme kumppanit toimittavat tilaukset lupaustensa mukaisesti. Teemme kaikkien toimijoiden kanssa sopimuksen kustakin toimisto remontista, jolloin voimme ohjata tekijöitä sopimuksen mukaiseen laatuu ja aikatauluun. Olemme kasvattaneet laajan verkoston tekijöitä ja suunnittelijoita, joiden avulla voimme toimittaa tekijät ja suunnitelmat kuhunkin toimisto remonttiin laadukkaasta ja tehokkaasti. Verkostomme kattaa kaikki rakennustyöt, sähkötyöt, LVI työt sekä kaikki suunnitelualat: arkkitehtisuunnittelu, rakennesuunnittelu, LVI suunnittelu ja sähkösuunnittelu.

Avoimuus ja luottamus

Toimimme projektinjohtajana vaalien avoimuutta ja luottamusta. Välitämme asiakkaan odotuksiin vastaamisesta. Huolehdimme, että asentajilla ja toimittajilla on edellytykset toimia lupauksemme mukaisesti. Teeme toimisto urakat aina avoimella kirjalla, jolloin asiakas näkee aina missä mennään ja mistä kustannukset tulevat. Mitään kustannuksia ei ole piilotettu ja kukaan ei vedä välistä. Näin meidän on mukavempi palvella teitä ja oletetusti te voitte olla varmoja siitä että kaikki tehdään kuten on sovittu.

Hinnasto

Toimimme kohteessa projektinjohtajana ja käytämme toteutuksissa aliurakoitsijoita. Kilpailutamme kaikki kohteet tarkkojen suunnitelmien kanssa, jotta saamme kohteellesi aina kilpailukykyisimmän hinnan. Lisäksi teemme laajan urakkasopimuksen kaikkien toimijoiden kanssa, jotta voimme olla varmoja että remontti hoidetaan kuten te haluatte. Tätä kautta varmistamme että yrityksesi saa aina kilpailukykyisen urakka hinnan remontille. Me vastaamme siitä että urakoitsija toteuttaa kohteen sovitussa kustannuksessa, aikataulussa ja laadussa, jotta yritys voi keskittyä omaan liiketoimintaansa.

KATSO HINNASTOMMME
10%

Aleksi Heiskanen

Toimitusjohtaja

aleksi.heiskanen(a)aadesign.fi

050 573 4779

Tomas Lima

Sisustussuunnittelu ja visualisointi

tomas.lima(a)aadesign.fi

English/Portuguese 040 729 7244

Joakim Breitenstein
Suunnittelu, projektinjohto,

liiketoiminnan kehittäminen

Joakim Breitenstein
Suunnittelu, projektinjohto,

liiketoiminnan kehittäminen

Anne Heiskanen

Hallinto

anne.heiskanen(a)aadesign.fi

PYYDÄ TARJOUS

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero

Sijainti*

Neliömäärä (m2)

Viesti