Ravintolakalusteet

Tuhansien tuotteiden valikoima ravintolakalusteita useiltä kymmeniltä eri toimittajilta. Toimitamme tuolit, pöydät, valaisimet ja sisutustuotteet kaiken kokoisiin kohteisiin suoraan asiakkaan toivoman sijaintiin. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotteita, mutta kaikki tuotteet eivät näy verkkokaupassa. Ota meihin yhteyttä, niin tarjoamme kalusteet tarpeidenne mukaan. Voitte myös tehdä tilauksen projektimyynti tunnuksilla verkkokaupasta.

Ravintolan kalusteet luovat tunnelman

Tuhansien tuotteiden valikoima ravintolakalusteita useiltä kymmeniltä eri toimittajilta. Toimitamme tuolit, pöydät, valaisimet ja sisutustuotteet kaiken kokoisiin kohteisiin suoraan asiakkaan toivomaan sijaintiin. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotteita, mutta kaikki tuotteet eivät näy verkkokaupassa. Ota yhteyttä, niin tarjoamme kalusteet tarpeidenne mukaan.

Ravintola Madison Kauppakeskus Ainoa Espoo

Latitude 25 Helsinki ravintolan suunnittelu

Ravintola Latitude 25 Helsinki

Valitse unelmiesi ravintokalusteet laajasta valikoimasta

A&A Designin verkkokaupasta löydät kaikki ravintolakalusteet kuten esimerkiksi ravintolatuolit, ravintolatuolitpöydät, metrisohvat ravintolaan sekä sisustusesineet ravintolaan. Laajasta tuotevalikoimasta löydät tyylikkäät sekä laadukkaat tuotteet erityylisten ravintoloiden rakentamiseen tai remontoimiseen.

Käytännölliset ja tyylikkäät tuolit ravintolaan

Erityisesti ravintolan tuolien valinnalla vaikutat suuresti ravintolan ilmeen kohentamiseen. Ravintolan tuolien materiaalilla, pinnoilla sekä muotoilulla on suuri merkitys sen luomaan tunnelmaan. Esimerkiksi muoviset tuolit henkivät futuristisempaa tunnelmaa, kun taas kierrätyspuusta valmistetuilla ravintolatuoleilla saat paljon rustiikkisemman ilmeen. A&A Designilta löydät kaikentyyliset ja -kokoiset tuolit ravintolaan, sekä paljon muuta.

Cevicheria Ravintola Kamppi Helsinki sisustussuunnittelu

Ravintola Cevicheria Helsinki

Cevicheria Ravintola Kamppi Helsinki sisustussuunnittelu

Ravintola Cevicheria Helsinki

Vinkkejä ravintolan pöytien hankintaan

A&A Designilta löydät laajan valikoiman eri tyylisiä, kokoisia ja ravintolapöytiä. Ravintolapöytämme on suunniteltu kovaan käyttöön vuosiksi eteenpäin ja kaikkien pöytien valmistuksessa on käytetty laadukkaita ja kestäviä materiaaleja. Ravintolan pöydän hankkimisessa ei kannata säästää sillä siihen kohdistuu paljon kulutusta. Se on myös sisustuselementti. Sopiiko ravintolasi tyyliin metallinen vai kenties rustiikkinen kierrätyspuu? Valikoimastamme löydät pöydät ravintolaan kuin ravintolaan. Jos tarvitset apua tuotteiden etsimisessä, ole yhteydessä jo tänään.

Tyylikkäät ravintolakalusteet, jotka kestävät kulutusta

Pöytiesi äärellä saattaa olla kymmeniä ellei satoja asiakkaita päivittäin. Tästä syystä ravintolakalusteiden tulee kestää kulutusta, jottei sinun tarvitse ostaa uusia kalusteita vuosittain. A&A Designin kaikki ravintolakalusteet  on suunniteltu ja valmistettu käyttäen laadukkaita materiaaleista. Tämä takaa tuotteille mahdollisimman pitkän käyttöiän.

Ravintola Dos Pulpos Jätkäsaari Helsinki sisustussuunnittelu

Ravintola Dos Pulpos Helsinki

Ravintola Zeytuun Turku sisustussuunnittelu

Ravintola Zeytuun – Turku

Miten suunnittelijamme voivat auttaa sinua ravintolan suunnittelussa ja oikeiden kalusteiden valinnassa

A&A Design suunnittelee ravintoloita ympäri Suomea. Olemme vuosien varrella suunitellut ja toteuttanut useita ravintoloita Suomessa. Suunnittelijatiimimme voi auttaa myös sinua täydellisen ravintolan rakentamisessa. Voimme luoda visiosi mukaisen 3D-mallinnuksen ravintolatilasta, johon valitsemme sinne sopivat pinnat, värit, materiaalit, valaistuksen sekä akustiikkaelementit. Tämän jälkeen on aika valita tilaan täydellisesti istuvat ravintolakalusteet, jotta kokonaisuus on täydellinen. Kun olet tyytyväinen 3D-malliin, on suunnitelman toteutuksen aika. Voit joko itse toteuttaa ravintolan remontin tai voimme kilpailuttaa urakan puolestasi.

Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä? Ota yhteyttä!

Jos et löytänyt verkkokaupastamme kaikkea tarvitsemiasi kalusteita tai sisustusesineitä ravintolaan, ota yhteyttä. Kaikki tuotteet eivät ole näkyvillä verkkokaupassamme ja suunnittelijamme auttavat sinua täydellisen kalusteen etsimisessä.

4