Jakkarat ja Penkit

VALMISTAJA

HINTA

MATERIAALI

VÄRI

LEVEYS

Jakkarat ja penkit

PENKIT / JAKKARAT
Ruokapöydän penkki on tukeva ja tyylikäs valinta ruokaillessa sekä muina seurustelu hetkinä. Jakkara korvaa ruokapöydässä useamman ruokapöydän tuolin tai vaihtoehtoisesti penkki voidaan sijoittaa eteiseen, makuuhuoneeseen tai jopa kylpyhuoneeseen. Penkki on perinteisesti pirtin perinteinen kaluste,uutta se sopii mainiosti myös moderniin kotiin. Verkkokauppasta löydät laajan valikoiman jakkara malleja, joista löytyy ratkaisuja monenlaiseen tilaan. Tilaa esimerkiksi kaksi kappaletta ruokapöydän ympärille sopivia penkkejä tai osta vaikka muutama erivärinen penkki. Katso myös valikoimastamme samaan tilaukseen yhteensopivia tuoleja tai vaikkapa uusi ruokapöytä? Kaikki verkkokauppamme tuotteet voit tilata kotiinkuljetuksella, jolloin saat tuotteet helposti kotiovellesi.

Perinteinen puupenkki on pirtin klassikko
Jakkara on ollut osa perinteisestä maalaistupaa kun mietitään millainen on talonpoikaishenkinen sisustus. Maalaistuvan koivusta tai männystä valmistettu puupenkki X tai tappijalalla on suomalaisen kodin klassikko ja sopii niin klassiseen kuin moderniin kotiin. Moderniin kotiin löytyy mallistosta betoninen ja metallinen penkki. Myös perinteisempi jakkara sopii moderniin kotiin kun sekoituksena on uutta ja vanhaa, jolloin vanha antaa kontrastia tilaan. Puupenkeissä on käytetty materiaalina kierrätyspuuta, metallia, nahkaa, massiivimäntyä, tammea, koivua, muovia ja betonia. Petsattu ja vahattu puupinta on upean näköinen ja pintaa voi halutessaan kirkastaa tuotteen ohjeiden mukaan puuöljyllä. Käsitelty puupinta kestää vettä, joten tahrat ja lika on helppo puhdistaa penkkien pinnasta. Penkit ovat näin helppo pitää hyvännäköisinä, sillä pyyhkäiset tahrat hetkessä pois esimerkiksi kostealla liinalla.

Tilaa yhteensopivat penkki ja pöytä samasta sarjasta
Verkkokauppan laaja penkkivalikoima antaa mahdollisuuden valita tuotteita eri tyylinlajeista. Pienillä muotoilu seikoilla, kuten penkkien materiaaleilla tai jalan muotoilulla voit yhdistää penkin kotisi sisustukseen. X-jalkainen jakkara on kenties suomalaiseen makuun kaikista tutuin ja perinteisin. Sirot, viistot jalat muuttavat penkin kevyemmän oloiseksi, jolloin penkki ei ole niin hallitseva ruokapöydässä. Suorajalkainen puupenkki puusta tai metallista toimii niin perinteisessä omakotitalossa kuin modernissa kartanossa. Valikoimastamme löytyy useampi jakkara säilytys ratkaisulla. Penkki säilytysratkaisu kahdella laatikolla tai avattavalla kannella. Kannellimen penkki / jakkara on loistava säilytysratkaisu esimerkiksi eteiseen, takkahuoneeseen, keittiöön tai makuuhuoneeseen. Pehmustettu istuinosa lisää istumisen mukavuutta ja laatikot toimivat säilytys paikkana esim kengille. Katso myös kaupasta penkin kanssa sopivia ruokapöytiä.

Ruokapöydän jakkara verkkokaupasta kotiovellesi.
A&A Design on suomalainen perheyritys, joka toimii Helsingin keskustassa ja toimittaa kalusteita ympyrä suomen verkkokauppa kautta. Lisäksi verkkokaupasta löydät tarjous huonekaluja ja alennettuja kalusteita. Verkkokauppamme on aina auki ja voit tehdä verkkokaupassamme ostoksia 24 tuntia vuorokaudessa. Samalla kun tilaan uutta penkkiä keittiöön niin samalla voit katsoa esimerkiksi penkin kanssa sopivaa ruokapöytää tai vaikka ruokapöydän valaisinta. Verkkokaupassa voit maksaa ostokset kortilla, pankkitunnuksilla, Klarnan osamaksulla tai Klarna laskulla, jolloin kotiisi toimitetaan ostoksista lasku. Huomaa että osa penkeistä toimitetaan osissa ja niiden mukana toimitetaan kokoamisohjeet. Kysy tuotteista ja maksutavoista tarvittaessa lisää asiakaspalvelustamme!

65