Työpöydät

VALMISTAJA

HINTA

MATERIAALI

VÄRI

KORKEUS

LEVEYS

SYVYYS

Työpöydät

TYÖPÖYDÄT
Työpöytä kotiin ja toimistoon. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työpöytiä niin kotitoimistoon kuin toimistoon. Laajasta valikoimasta löydät eri tyylisiä työpöytiä isojen ja pienten töiden tekemiseen. Verkkokaupastamme löydät työpöytiä industrial, moderni, klassinen, rustiikki, vintage tyyleistä. Materiaalina työpöydissä on käytetty metallia, kierrätyspuuta, tiikkiä, mäntyä, koivua, valurautaa, muovia ja betonia. Työpöydät toimitetaan kotiovellesi tai voit noutaa työpöydän liikkeestämme.
Muista tämä!
Muista että työpöydän valinnassa ei kannata tinkiä omista toiveista. Kun pöydän valinta osuu kohdalle, niin kaikki mitä teet tällä työpöydällä muuttuu kullaksi, joten tämä työpöytä tulee maksamaan itsensä takaisin hyvin nopeasti.
Tyylikkyys ennen kaikkea.
Jos tuote on tulossa näkyvälle paikalle tai luovuutesi pääsee parhaiten valloilleen kun tuotteen estetiikka kohtaa tyyli hermosi, niin silloin on syytä selata verkkokaupan uniikkeja vintage työpöytiä tai industrial tyylisiä metallisia työpöytiä. Tyylikkään työpöydän ollessa olohuoneen tai makuuhuoneen laidalla se on osa sisustuksesi kokonaisuutta ja ei häiritse tilasi harmoniaa.
Työpöydän ergonomia.
Ergonomisessa työpöydässä on kyse mittasuhteista ja niiden joustavuudesta eri asentoihin. Muista että mikäli työtuolisi ergonomia on huono ei pelkkä työpöytä voi kokonaisuutta korjata. Työpisteen ergonomia on työpöydän ja työtuolin yhteistulos. Työpöydän korkeus riippuu henkilön koosta. Kun tuoli säädetään henkilön koon mukaan tulisi työpöytä säätää istuvan henkilön mukaan oikeaan korkeuteen. Tällöin saadaan optimaalinen työpöydän korkeus, joka on 60-80 cm.
Paperiton vai paperillinen toimisto?
Onko toimistosi, kotitoimistosi tai opiskelija työpisteesi paperien valloittama vai löytyykö pöydältä vain läppäri? Mikäli paperit ovat ottaneet työpöytäsi valtaan, niin olisi suositeltavaa miettiä ratkaisua joilla osa papereista ja kynistä saataisiin järjestykseen työpöydän sisälle. Mallistostamme löytyy työpöytiä vetolaatikoilla ja kaapeilla, jonne tuotteet ja paperit saa järjesteltyä siisteihin pinoihin. Mikäli kuitenkin boheemi asuminen on juttusi niin tällöin olisi suotavaa että työpöytäsi myös näyttää siltä että siinä on ratkaistu isoja ja pieniä ongelmia, joten anna työnjälkesi ja materiaalisi näkyä, unohda laatikot ja järjestys!
Työpöytä lastenhuoneeseen
Lastenhuoneen pikku ahertaja jo muuttaa omia töitään kullaksi hieman omalla näkemyksellä ja tällöin myös piirtäminen saattaa lipsahtaa paperilta työpöydän pintaan. Lastenhuoneen työpöytää valittaessa tulisi miettiä hieman eri asioita unohtamatta aikuisille tarpeellisia toimintoja. Monet vintage pöytämme sopivat myös lasten makuun niiden värikkäiden kierrätys puuosien ja valmiiksi kolhiintuneiden pintojen vuoksi. Niiden kanssa aikuisen ei tarvitse pelätä että värikynä lipsahtaa tai mehulasi kaatuu. Näiden vintage työpöytien arvo vain nousee jos käyttäjä antaa niille myös hieman omaa kädenjälkeä.

10