Suunnittelemme ravintoloita, jotka vetää puoleensa

Kaikki alkaa tilastasi. Ravintolan tunnelma ja pienet yksityiskohdat ovat tärkeitä viihtyisän ilmapiirin luomisessa. Onnistunut ravintolan sisustussuunnittelu ja toteutus vaikuttaa merkittävällä tavalla ravintolan asiakkaiden viihtyvyyteen ja sillä on suora vaikutus ravintolasi kannattavaan toimintaan. Ensivaikutelma kertoo kaiken ravintolastasi.

Ravintola Cevicheria – Helsinki, Kamppi

Ravintolan sisustussuunnittelu avaimet-käteen periaatteella.

Ravintolan sisustussuunnittelu tehdään aina yrityksen toiveiden mukaisesti. Tavoitteemme on luoda toimivia ravintoloita, jotka ovat yrityksen näköisiä. Toimintamallimme avulla yritys voi joko osallistua vahvasti ravintolan sisustussuunnitteluun tai vaihtoehtoisesti keskittyä omiin töihin ja kommentoida muutoksia sisustussuunnittelu palavereissa. Ravintolan sisustussuunnittelu aloitetaan aina tarvekartoituksella, jonka avulla ymmärrämme tilan tarpeen ja tavoitellun asiakkaan.

Ravintola Madison – Kauppakeskus Ainoa Espoo

Väri- ja materiaalivalinnat, jotka luovat viihtyisän ravintolaympäristön

Ravintolasuunnittelutiimimme valitsevat yritysilmeenne mukaiset värit ja arvojenne mukaiset materiaalit. Päätavoitteenamme on luoda asiakkaallesi mieleenpainuva yritysidentitteetti ja vahvistaa asiakkaan ravintolakokemusta. Lisäki tilasi toimivat ravintolasi käyntikorttina, joten sävyillä, materiaaleilla ja niiden luomalla kokonaisuudella on suuri merkitys yrityksesi imagoon.

Ravintola Los Pulpos – Helsinki Jätkäsaari

Valaistusratkaisut jotka takaavat halutun tunnelman, niin keittiössä kuin salissa

Tilassa viihtyminen vaatii sopivan valaistuksen ja akustikan, niin henkilökunnan turvalliseen työskentelyyn kuin asiakkaiden rentoutumiseen. Ravintolan valaistuksen suunnittelu vaatii, että tunnistamme tilojen käyttötarkoistuksen ja luomme niitä tukevat valaistusolosuhteet. 

Lue lisää

Ravintola Tiny Town – Porvoo

Hyvin suunniteltu ravintolan akustiikka luo viihtyisyyttä

Ravintolan suunnittelun vahvana osana on tilojen akustiikka. Akustiikalla on valtava merkitys keskittymiskykyyn ja tehokkaaseen työskentelyyn. Osa tiloisita vaatii paljon akustisia toimenpiteitä, jotta keskittyminen ei herpaannu muiden ravintolassa ruokailevien keskusteluista. Hyvin akustoitu sali saa asiakkaan tuntemaan olonsa kotoisaksi ja keskustelu ystävien kanssa sujuu korottamatta ääntä. Akustisesti toimivassa ravintolassa asiakas on valmis viettämään pidempiä aikoja.

Ravintola Zeytuun – Turku

Tyylikkäät kalusteet ravintolaan

Ravintolakalusteiden laadulla on suora vaikutus tuotteiden kestävyyteen. Kestävät ravintolakalusteet luovat pitkän iän tuotteelle ja ravintolasi toiminnalle. Kestävät ravintolakalusteet pitävät arvonsa ja tuote on mahdollista myös myydä seuraavalle käyttäjälle hyvään markkinahintaan.

Lue lisää

Ravintola Latitude 25 – Helsinki

Ravintolasuunnittelu Portfoliomme

Ravintola Fresh Stop – Kauppakeskus City Center Helsinki

Ravintola Zeytuun – Turku

Ravintola Fresh Stop – Kauppakeskus City Center Helsinki

Ravintola Zeytuun – Turku

Ravintolan suunnittelu hinnasto

Slide LAAJA 39€ /m2 SISÄLTÄÄ:
MUUTOSKARTOITUS
HANKESUUNNITELMA
MITTAUS
NYKYTILAPIIRUSTUKSET
REMONTTISUUNNITELMA
SISUSTUSSUUNNITELMA
TOTEUTUSSUUNNITELMA
MATERIAALIVALINNAT
TOTEUTUKSEN KILPAILUTUS
TOTEUTUKSEN PROJEKTINJOHTO
TOTEUTUS
tilaa STARTTI 16€ /m2 tilaa 49€ tilaa /m2 KATTAVA 99€ tilaa /m2 AVAIMET KÄTEEN
X
X
X
X
X

X
X
X
X
X
X
X

X
X
X
X
X
X
X
X

X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X*
Sisustussuunnittelu hinnasto taustakuva

Yllä mainitut hinnat ovat ohjeellisia ja ne ovat normaaleihin tila kohteesiin sovellettavissa. Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin. Hinnat alv 0%

*Toteutuskustannukset määräytyvät urakan laajuuden ja materiaalien mukaan. Avaimet käteen -paketin hinta ei sisällä kohteen toteutusta. A&A Design hyödyntää suunnittelussa kustannusosaamistaan ja lopulta kilpailuttaa toteutuksen suunnitelmien pohjalta tilaajan puolesta. Kilpailutuksen jälkeen selviää toteutuksen lopullinen hinta.

Miksi valita A&A Design?

Laaja ja luotettava kumppaniverkosto

Olemme valinneet erittäin tarkasti tekijöitä yhteistyökumppaneiksi. Verkostomme kattaa kaikki rakennus-, sähkö- ja LVI-työt sekä kaikki suunnittelualat: arkkitehti-, rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelu. Tarkkailemme jatkuvasti yhteistyökumppaniemme työn jälkeä ja laatua, jotta sinä voit huoletta keskittyä yrityksen muuhun toimintaan.

Läpinäkyvä ja kustannustehokas hinnoittelu

Ei yllätyskustannuksia! Laskemme projektin kustannukset ja saat tietää projektin loppuhinnan, ennen kuin työt aloitetaan. Takaamme sinulle kustannustehokkaan hinnan, sillä toimime kohteessa projektinjohtajana ja käytämme toteutuksisa kilpailutettuja aliurakoitsijoita.

Suunnittelma ja lopputulos

Jokaiseen kohteeseen teemme 3-D mallinnuksen, jonka tarkistamme kanssasi ennen työn aloittamista. Näin voitte olla varma että laatu ja vastaa teidän näkemystä tulevasta tilasta

Avoimuus

Tehokas toimintatapamme takaa asiakkaillemme avoimen tiedon aikataulusta ja kustannuksista. Yrityksenne pysyy jatkuvasti ajantasalla projektin kulusta, jotta näet missä mennään ja mistä kustannukset tulevat. Uskomme rehellisiin toimintatapoihin, emmekä piilottele tai vedä välistä.

Aleksi Heiskanen

Toimitusjohtaja

aleksi.heiskanen(a)aadesign.fi

050 573 4779

Tomas Lima

Sisustussuunnittelu

tomas.lima(a)aadesign.fi

040 729 7244

English/Portuguese

Joakim Breitenstein

Arkkitehtisuunnittelu / Projektijohto

Markus Gråsten

Markkinointi

Anne Heiskanen

Hallinto

anne.heiskanen(a)aadesign.fi

PYYDÄ TARJOUS

Nimi:*

Yritys:

Sähköposti:*

Puhelinnumero:

Osoite:*

Neliömäärä (m2)

Haluttu paketti:

STARTTILAAJAKATTAVAAVAIMET KÄTEEN

*Katso pakettien sisältö tästä

TAI VALITSE

Toimenpiteet:
KonsultointiRemonttisuunnitteluSisustussuunnitteluMateriaalivalinnatToteutuksen kilpailutusProjektinjohtoKalusteet

Toivottu aloituspäivämäärä:

Viimeistään valmis:

Viesti: