YKSILÖLLISET RAVINTOLAT VETÄVÄT PUOLEENSA.

Ravintola suunnittelu. Kalusteet ja pienet yksityiskohdat ovat tärkeitä viihtyisän ilmapiirin luomisessa. Onnistuneesti suunniteltu ja toteutettu ravintolatila vaikuttaa merkittävällä tavalla asiakasviihtyvyyteen ja sillä on suora vaikutus kokonaismyyntiisi. Erottuminen on ravintolasi käyntikortti.

– Kaikki alkaa tilastasi –

ASIAKKAITAMME

RAVINTOLAN SUUNNITTELU

Ravintolatilasi tyyli on yrityksesi käyntikortti. Onnistunut ravintolan suunnittelu vaikuttaa suoraan asiakkaiden viihtyvyyteen ja asikasvirtaan, joten sillä on suora vaikutus ravintolasi kannattavuuteen. Kaikki alkaa toimivasta ravintolatilastasi ja tilaan sopivista kalusteista. Olemme suunnitelleet lukuisiin kahvila- ja ravintolakohteita. Toimintamme on tehokasta, luotettavaa ja joustavaa. Ravintolan suunnittelu toteutetaan sinun toiveittesi mukaisesti. Tavoitteemme on luoda toimivia ravintolatiloja, jotka edustavat yrityksen ilmettä ja arvoja. Toimintamallimme avulla voit joko osallistua vahvasti suunnitteluun kulkuun tai ottaa rennosti ja kommentoida muutoksia suunnittelupalavereissa. Palveluistamme löydät myös avamet käteen palvelun, jolloin te voitte keskittyä tärkeämpiin tehtäviin.

KALUSTEET

Toimitamme myös ravintolasuunnittelu kohteisiimme asiakkaan toiveiden mukaisesti huonekalut. Huonekaluliike sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Iso Roobertinkatu 32. Liikkeemme on auki arkisin 11-18 ja lauantaisin kello 11-17. Liikkeellä voit nähdä ja koe istua kaikki ravintolakalusteet. Toimitamme ravintolakalusteet ympäri suomen teidän toivoman aikataulun mukaisesti. Kaikilla ravintolakalusteilla on 100 päivän palautusoikeus, joten tuotteita on mahdollista vaihtaa ja palauttaa. Toimitamme kalusteita yli 30 toimittajan varastosta ja emme pidä varastoa Suomessa, jonka vuoksi voimme palvella teitä tiukemmilla hinnoilla. Toimittajamme pystyvät toimittamaan isoja kaluste määriä noin kahden viikon toimituksella ympäri Suomen.

Verkkokaupastamme pääset tutustumaan ravintolakalusteisiin. Valikoimastamme löytyy yli 100 erilaista ravintolatuolia sekä lukuisia ravintolapöytiä eri kokoisiin tiloihin. Lisäksi löydät kattavan valikoiman ravintolavalaisimia. Ravintolakalusteiden materiaalina on kierrätyspuu, metalli, nahka, muovi, valurauta ja betoni. Mikäli et löydä toivomaasi tuolia, pöytää tai muuta kalustetta, niin lähetä meille tiedot tuotteesta ja etsimme teille vastaavan huonekalun. Tutustu verkkokauppaan tästä.

– VERKKOKAUPPA –

TOTEUTUS

Toteutamme myös tehdyn ravintolasuunnitelman. Voit myös toteuttaa remontin itse. Tämä on mahdollista luomamme kattavan ja yksityiskohtainen ravintosuunnitelman avulla. Meidän kauttamme saat myös kaikki remonttiin liittyvät piirustukset sekä ilmoitukset rakennusvalvontaan ja taloyhtiölle.

Meiltä onnistuu niin keittiöiden siirrot kuin seinien purkuun liittyvien dokumenttien valmistelu. Lue lisää toteutuksesta.

Tutustu myös hinnastoomme: Hinnasto

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Aleksi

Aleksi Heiskanen
Projektimyynti

aleksi.heiskanen(a)aadesign.fi

050 573 4779

PYYDÄ TARJOUS

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero

Sijainti*

Neliömäärä (m2)

Viesti