Baarikalusteet

A&A Designilta löydät tuhansien tuotteiden valikoima baarikalusteita useiltä kymmeniltä eri toimittajilta. Toimitamme baarikalusteet kuten tuolit, pöydät, valaisimet ja sisutustuotteet kohteisiin ympäri Suomea. Muistathan, että nettikaupastamme ei näy kaikki baarituotteet vaan pääset käsiksi yhä laajempaan valikoiman baarituotteita ottamalla meihin yhteyttä. Projektimyynnin kautta tarjoamme kalusteet tarpeidenne mukaisesti. Voitte myös tehdä tilauksen tukkuostajan tunnuksilla verkkokaupasta.

Baarin tuolit

Baarin pöydän tasot

Baarin pöydänjalat

Baarijakkarat

Näin luot kalusteilla tunnelman baarissa

Baarin tunnelman luo ehdottamasti sen sisustus ja kalusteet. Kokonaisuus toimii kun valitset baariin oikeantyyliset pöydät, tuolit, sekä valaisimet. Baarin suunnittelussa on erittäin  tärkeää ottaa huomioon haluttu tunnelma sekä tilan toimivuus jotta baaritila on samaan aikaan viihtyisä, turvallinen sekä taloudellisesti kannattava. Suunnitellessasi baarikalusteiden ostamista kannattaa laskea istumapaikkojen määrä, pöytäseurueiden keskimääräinen koko, ja kaavoittaa tila. Liian isot kalusteet tai tilan ahtaminen täyteen tekee baarista ahtaan sekä epäviihtyisän. Myös anniskeluluvan saamiseksi tulee sinun täyttää istumapaikkoihin liittyvät ehdot.

Baari Untappd – Porvoo

Ravintola Mullikka – Helsinki

Valitse unelmiesi baarikalusteet laajasta valikoimasta

A&A Designin verkkokaupasta löydät kaikki baarikalusteet kuten esimerkiksi baarituolit, baaripöydät, baarisohvat sekä sisustusesineet baariin. Laajasta tuotevalikoimasta löydät tyylikkäät sekä laadukkaat tuotteet erityylisten baarien rakentamiseen tai remontoimiseen.

Kestävät baarikalusteet kustannustehokkaasti

Baarissa saattaa olla kymmeniä ellei satoja asiakkaita päivittäin. Tämä aiheuttaa baarikalusteihin erittäin paljon kulutusta. Kestäviin baarikalusteisiin kannattaa panostaa, sillä kalusteiden uusiminen on kallista. Luotettavana toimijana olemme valinneet valikoimaamme baarikalusteita vain luotettavilta sekä laadukkailta toimijoilta kustannustehokkaasti. A&A Designin verkkokaupasta saat laadukkaista materiaaleista valmistetut baarikalusteet järkevään hintaan.

Ravintola Cevicheria – Helsinki

Ravintola Zeytuun – Turku

Autamme sinua baarin sunnittelussa

Suunnittelijatiimimme auttaa sinua täydellisen baarin rakentamisessa. Voimme luoda visiosi mukaisen 3D-mallinnuksen baarista, johon valitsemme sinne sopivat pinnat, värit, materiaalit, valaistuksen sekä akustiikkaelementit. Tämän jälkeen on aika valita tilaan täydellisesti istuvat baarikalusteet, jotta kokonaisuus on valmis. Kun olet tyytyväinen 3D-malliin, on suunnitelman toteutuksen aika. Voit joko itse toteuttaa baarin remontin tai voimme hoitaa urakan puolestasi.

Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä? Ota yhteyttä!

Jos et löytänyt verkkokaupastamme kaikkea tarvitsemiasi kalusteita tai sisustusesineitä ravintolaan, ota yhteyttä. Kaikki tuotteet eivät ole näkyvillä verkkokaupassamme ja suunnittelijamme auttavat sinua täydellisen kalusteen etsimisessä.

0