Yöpöydät

VALMISTAJA

HINTA

MATERIAALI

VÄRI

KORKEUS

LEVEYS

SYVYYS

Yöpöydät

YÖPÖYDÄT
Yöpöytä sen tulee toimia yhteen makuuhuoneen sisustuksen kanssa ja olla käytännöllinen säilytyskaluste yöpöydän valaisimelle sekä illan ja aamun pakollisille tarvikkeille kuten kirjoille, herätyskellolle ja puhelimelle. Suomalaisten erilaisten yöpöytä tarpeiden vuoksi verkkokaupasta löytyy laaja valikoima erityyppisiä ja erikokoisia yöpöytiä. Mallistostamme löydät yöpöytiä industrial, moderni, rustiikki, vintage tyylistä. Materiaalina yöpöydissä on käytetty metallia, kierrätyspuuta, tiikkia, mäntyä, koivua, valurautaa, muovia ja betonia. Kaikki yöpöydät toimitetaan myös kotiovelle tai voit noutaa mieleiset yöpöydät liikkeestämme.
Kuinka valita yöpöytä?
Yöpöytää valitessa tulisi katsoa jo nykyisiä kalusteista, kuten sängynrunkoa, sängynpäätyä, seinien väriä ja lattian sävyä. Yöpöytä tulisi tyylillisesti kulkea käsi kädessä sängyn muotokielen kanssa ja yöpöydän sävyn tulisi kohdata huoneen sävyjen kanssa. Mikäli makuuhuoneesi on tällä hetkellä hyvin toimiva kokonaisuus värien ja tyylin suhteen, niin voit rikkoa tyyliä valitsemalla yöpöydäksi tyylillisesti aivan eri genrestä yöpöydän. Kokeile ja ylläty!
Minkä kokoinen yöpöytä?
Yöpöydän korkeus vaihtelee 50 – 80 cm välillä, joten ole tarkka minkä korkuisen yöpöydän tilaat mittojen suhteen. Pääset alkuun mittaamalla mikä on tämänhetkinen sängyn korkeus. Pöytä tulisi asettua 10-20 cm sängyn yläpuolelle, jotta mahdollinen yöpöydän valaisin jää tarpeeksi korkealle. Mikäli yöpöydän valo on kiinnitetty seinään niin tällöin yöpöydän korkeus voi olla mitä vain. Suositeltavaa olisi kuitenkin että pöytä on korkeampi kuin sänky.
Erityylisiä ja mallisia yöpöytiä
Yöpöytiä löytyy hyllyillä vetolaatikoilla tai kaappi mallisena. Nyt tulisi miettiä minkä verran itse pidät yön varalle tavaraa käden ulottuvilla ja ovatko tavarat esteettisesti kauniita vai toivoisitko että ne eivät pistä silmään kun astut makuuhuoneeseen. Tällöin tulisi miettiä vetolaatikollista yöpöytää tai isommalle tavaramäärälle jopa kaappia ja unohtaa avohyllyt vaikka ne olisivatkin modernimpaan makuun. Kukin kuitenkin tyylillään ja voihan sängyn toisella puolella olla jokin eri yöpöytä, jolloin kokonaisuus muuttuu täysin. Mikäli boheemi elämäntyyli ja sitä heijastava makuuhuone sopii paremmin tyyliisi, niin elämän tavarat ja eläminen tulisi näkyä myös makuuhuoneessa, joten avonainen pöytä on valintasi!
Nyt olet mestari yöpöydän valinnassa!
Siirry verkkokauppaan ja selaa kriteeriesi mukainen pöytä. Aseta tuote ostoskoriin, maksa ja tuote on jo matkalla makuuhuoneeseesi. Toimitamme siis kaikki yöpöydät kotiin ja yöpöydillä on 100 päivän palautusoikeus, joten voit huoletta tilata kalusteita. Meiltä löytyy myös Klarna osamaksu, jolla voit pilkkoa yöpöydän hinnan pinenksi kuukausieräksi.

16