A&A Design Yritystarina

Matkamme mikkeliläisestä sisustustavarakaupasta yhdeksi Suomen johtavaksi sisustussuunnittelu- ja huonekaluliikkeeksi

A&A Design on suomalainen huonekaluliike, jonka juuret on Anne Heiskasen vuonna 1998 perustetussa Tanrik-sisustustuotekaupassa. Tanrik toimi vuosina 1998 – 2010 Mikkelissä ja Lappeenrannassa.

Vuonna 2010 kumpusi ajatus uudenlaisesta huonekaluliikkeestä, kun Annen poika Aleksi lähti toimintaan mukaan. Uudistimme konseptia sekä tuotevalikoimaa ja laajensimme toiminta-alueen koko Suomeen. A&A Design oli syntynyt.

A&A Designin tiimi aloitti aluksi omalla maahantuonnilla ja hitaasti kehitti toimintaa sekä verkkokaupan, että yksityiskotien ja yritysten sisustussuunnittelun saralla. Suomessa ei ei vielä tällöin ollut industrial-tyyliseen sisustukseen keskittyneitä huonekaluliikkeitä ja kiinnostusta valikoimaan tuli ulkomaisia sisustuslehtiä myöten.

Merkkipaaluja

2013

A&A Design avaa liikkeen Punavuoreen​

Pitkäaikainen unelma liikkeen avaamisesta Helsingin keskustaan toteutui vuonna 2013, kun tunnelmallinen liiketila löytyi Pursimiehen kadulta. Avajaisia juhlittiin vuonna 2013, ja ensimmäisenä vuotena asiakaskunta alkoi vakiintua niin huonekalu-, kuin suunnittelupuolellakin. Industrial-tyylisesti sisustettu kauppa toimi täällä vuoteen 2015 kunnes oli aika laajentaa suurempiin tiloihin. ​
2015

Plootu

A&A Design perusti konseptiliike Plootun. Iso-Roban ja Fredan kulmassa toiminut huonekalukauppa & kahvila ilahdutti helsinkiläisiä sekä turisteja vuoteen 2017. Liike perustui täysin uudenlaiseen konseptiin, jossa asiakas pääsi kokeilemaan huonekaluja samanaikaisesti lounasta tai kahvia nauttien.

2016

Habitare – "Vuoden ilmiö"

Myös New York Timesiin kirjoittanut Alice Rawsthorn valitsi A&A Designin Buy Back konseptin vuoden ilmiöksi Suomen suurimmassa huonekalu-, design ja sisustustapahtumassa.
2020 –

Uusi verkkokauppa

Vuodesta 2018 olemme keskittyneet sisustussuunnitteluprojekteihin ympäri Suomea sekä verkkokaupan kehittämiseen. Avasimme uuden verkkokaupan Tammikuussa 2021 entistäkin laajemmalla valikoimalla.

Miksi valita A&A Design

Edelläkävijä 3D - sisustussuunnittelussa​

A&A Design on yksi ensimmäisiä suomalaisia yrityksiä joka alkoi käyttämään 3D-mallinnusta projekteissa. “3-D mallinnus hyödyttää sekä asiakasta, että meitä, projekti tulee ymmärrettävään muotoon jo suunnitteluvaiheessa johon on helppo tehdä muutoksia ennen varsinaista toteutusta.”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Aleksi Heiskanen.

Vastuullisuus

Vastuullisuus ja kestävä kehitys on aina ollut tärkeä osa A&A Designin arvoja. Huonekalut on valmistettu kierrätetyistä sekä uusiutuvista materiaaleista. Huonekalut ovat valmistettu kestävistä materiaaleista, jotta asiakkaan ei tarvitse ostaa uutta joka vuosi. Myös tuotteiden jälleenmyyntiarvo myös säilyy korkeana koska tuotteet on suunniteltu kestämään vuosiksi eteenpäin. Käytämme vain vastuullisia tavarantoimittajia jotta voimme taata asiakkaillemme tehokkaan kuljetusketjun joka säästää ympäristöä.

Asiakaslähtöinen palvelu sekä edulliset hinnat

Pienenä yrityksenä A&A Design pystyy tarjoamaan asiakkailleen edulliset hinnat sekä reagoimaan asiakkaan tarpeisiin nopeasti. Asiakastyytyväisyys on meille ykkösprioriteetti ja tarjoamme nopean toimituksen ilman välikäsiä sekä ilman välivarastointia. Mielestämme on ok muuttaa mieltä, ja siksi tarjoamme 100 päivän palautusoikeuden kaikille tuotteille.