Baaripöydät

VALMISTAJA

HINTA

MATERIAALI

VÄRI

MUOTO

KORKEUS

LEVEYS

SYVYYS

Näytetään kaikki 5 tulosta

Baaripöydät

Osta baaripöytä netistä

Baaripöytä on erinomainen ratkaisu ruokapöydäksi niin pieneen kuin isoonkin keittiöön. Se toimii myös täydellisesti tyylikkäänä tilanjakajana keittiön ja olohuoneen erottajaksi. A&A Designin verkkokaupasta löydät tyylikkäitä baaripöytiä löydät laadukkaista ja kestävistä materiaaleista valmistettuna kuten puu ja metalli.

Millainen baaripöytä sopii sinun kotiisi

Valikoimastasta löydät korkeat rustiikkiset ja industrialhenkiset baaripöydät kotiin sekä ravintolaan. Kun valitset baaripöytää, on tärkeä ottaa huomioon sen koko sekä käyttötarkoitus. Jos baaripöydän ympärille on tarkoitus kerääntyä suurempi porukka, kannattaa valita baaripöytä suuremalla pöytälevyllä, kun taas kahden hengen baaripöydäksi kelpaa pienempi vaihtoehto. Myös baaripöydän korkeudella on väliä. Valikoimastamme löydät tuotteita eri korkeudella, ja suosittelemme lämpimästi tarkistamaan miten baaripöydän korkeus sopii baarijakkaroiden kanssa. Jos tarvitset apua ammattilaiselta, autamme mielellämme ennen ostopäätöksen tekemistä.

Baaripöydät kahvila- sekä ravintolakäyttöön

A&A Design auttaa ravintoloita, baareja sekä kahviloita suunnittelemaan toimivia tiloja. Lähes kaikki valikoimassa olevista tuotteista soveltuu kaupalliseen käyttöön. Jos etsit baaripöytää liiketilaasi, sisustussuunnittelijamme auttaa sinua mielellään. Voit ottaa meihin yhteyttä nettisivulta löytyvästä lomakkeesta ja vastaamme kysymykseesi niin pian kuin mahdollista.

5