Kirjahyllyt

HINTA

Kirjahyllyt

KIRJAHYLLYT JA AVOHYLLYT
Kirjahyllyt eivät ole pelkästään kirjojen säilytykseen tai tavaroiden säilytys- ja esittelypaikkoja. Kaunis avohylly toimii itsessäänkin sisustuselementtinä. Industrial tyylinen metallinen avohylly on tyhjänä jo niin näyttävä että olet häkeltynyt sen olemuksesta päivästä toiseen. Muista että hyllyjä tarvitaan kodissa monessa eri tilassa ja moneen eri tarkoitukseen. Laajasta kirjahylly valikoimasta löydät varmasti tavaroillesi loistavan hyllyn.. Valitse tarkoituksiin ja tyyliisi sopiva avohylly ja tilaa se kotiin kuljetettuna.
Minkä tyylinen avohylly teille sopii?
laajasta valikoimastamme löydät eri tyyliset avohyllyt eri tyylisiin tiloihin. Vanhat vintage avohyllyt kierrätyspuusta ovat loistava valinta olohuoneen väri pilkuksi. Metallinen industrial avohyllly kestää isommatkin tietosanakirja kokoelmat vankkojen valurautaisten jalkojen varassa. Lisäksi musta metallinen avohylly on varma katseenvangitsija olohuoneessa!
Mitoilla on merkitystä Kirjahyllyissa
Harmi että kirjojen koko ei ole standardisoitu. Kirjojen koko vaihtelee merkitävästi eri teosten kesken, jonka vuoksi kirjahyllyn hylly korkeuden määritys on erittäin hankalaa. Tätä helpottaaksemme osassa kirjahyllyissä tasoja on mahdollista säätää kunkin kirja rivin mukaan. Jos kirjat eivät mahdu millään tilaamaasi avohyllyyn, niin on järkevää tilata toinen samanlainen, jolloin tilan tyyli pysyy samana.
Nyt olet valmis tilaamaan kirjahyllyn!
Siirry verkkokauppaan ja selaa kriteeriesi mukainen kirjahylly. Aseta tuote ostoskoriin, maksa ja tuote on jo matkalla palvelemaan kirjojen alusena. Toimitamme siis kaikki kirjahyllyt kotiin ja kirjahyllyillä on 100 päivän palautusoikeus, joten voit huoletta tilata kalusteita. Meiltä löytyy myös Klarna osamaksu, jolla voit pilkkoa hinnan pienksi kuukausieräksi.

18