Miksi panostaa toimiston sisustukseen ja suunnitteluun?

Toimiston suunnittelussa ja sisustuksessa ei ole kysymys ainoastaan trendikkäistä väri- ja materiaalivalinnoista tai muutaman design-kalusteiden hankkimisesta. Toimivan toimiston suunnitteluun kannattaa panostaa seuraavista syistä:

Lue lisää

Lucy Loves Stories – Helsinki

Kokonaisvaltaista toimistosuunnittelua

Otamme kokonaisvaltaisesti huomioon kaikki toimistosuunnittelun eri elementit, jotka luovat yhdessä organisaation hyvinvointia ja tehokkuutta edistävän kokonaisuuden.

Lucy Loves Stories – Helsinki

Toimiston sisustus

Toimiston suunnittelu tehdään aina yrityksesi toiveiden mukaisesti. Tavoitteemme on luoda toimivia tiloja, jotka ovat yrityksen näköisiä. Toimintamallimme avulla voit joko vahvasti osallistua toimiston suunnitteluun tai vaihtoehtoisesti hoidamme projektin alusta loppuun ja voit tällöin keskittyä omiin töihin ja kommentoida muutoksia suunnittelupalavereissa. Toimiston suunnittelu aloitetaan aina tarvekartoituksella, jonka avulla ymmärrämme kuinka yrityksessänne työskennellään.

Lucy Loves Stories – Helsinki

Värit ja materiaalit

Otamme suunnittelussa huomioon yritysilmeenne mukaiset värit ja materiaalit. Näin luomme henkilöstölle viihtyisän työympäristön ja vahvistamme työntekijöiden ja yrityksen yhteenkuuluvuutta. Värit ja materiaalit toimivat yrityksesi käyntikorttina asiakastapaamisissa. Sävyillä, materiaaleilla ja niiden luomalla kokonaisuudella on suuri merkitys yrityksnne imagoon.

Lucy Loves Stories – Helsinki

Toimistovalaistus

Henkilöstön tehokast työskentely vaatii, että tunnistamme yrityksenne erilaiset työskentelytavat ja luomme niitä tukevat valaistus- ja akustiikkaolosuhteet. Hyvin suunniteltu toimistovalaistus toimiston eri alueille parantaa työntekijöiden viihtyvyyttä sekä tehostaa työskentelyä.

Lue lisää

Lucy Loves Stories – Helsinki

Toimistoakustiikka

Toimistosuunnittelun vahvana osana on tilojen akustiikka. Akustiikalla on valtava merkitys keskittymiskykyyn ja tehokkaaseen työskentelyyn. Osa tiloista vaatii paljon akustisia toimenpiteitä, jotta keskittyminen ei herpaannu muiden toimistolle työskentelevien arkisista toimenpiteistä.

Lue lisää

Lucy Loves Stories – Helsinki

Toimiston suunnittelu Portfoliomme

Lucy Loves Stories –  Helsinki

Toimiston suunnittelu, projektinhallinta ja toteutus kustannustehokkaasti avaimet käteen – palveluna

1. Tarvekartoitus

Aloitamme projektin tarvekartoituksella. Tutustumme yritykseesi ja sen tilaan sekä kartoitamme suunnittelun tarpeet työympäristössä. Otamme selvää tilasuunnitteluun ja sisustukseen liittyvistä ongelmista (esim. valaistus tai akustiikka). Haastattelemme myös henkilökuntaa, jotta saamme paremman käsityksen heidän tarpeista ja toiveista työympäristöön liittyen.

2. Laadimme toimivan tilasuunnitelman

Tehokas toimistosuunnittelu perustuu mallintamiseen, joka tuo suunnitelman ymmärrettävään muotoon. Näin löydämme parhaiten yritystänne tukevat ratkaisut. Suunnittelemme kaikki toimistot 3D-mallintaen, jotta saisimme pienimmätkin yksityiskohdat oikein. Pystymme toimittamaan tehokkaasti isotkin toimistosuunnitelmat sekä tekemään muutoksia suunnitelmiin nopeasti.

3. Toimiston sisustus ja kalustus

Saat kauttamme toimiston kalusteet rajoittamattomalla mallistolla. Etsimme teille sopivat kalusteet suoraan valmistajilta, hoidamme tilaukset ja toimitukset perille asti. Tarjoamme maailman kaikki huonekalumerkit, jotta voimme löytää juuri teidän yritykselle sopivat kalusteet. Käymme myös läpi teidän tämänhetkiset kalusteet ja pyrimme joko hyödyntämään niitä uudestaan tai hoidamme ne kestävästi eteenpäin.

4. Projektin toteutus ja hallinta

Projektinhallinta on tärkeä osa toimistosuunnittelua. Tehokkaiden toimintatapojen ja tekniikoiden avulla tarjoamme teille avoimen tiedon aikataulusta ja kustannuksista. Toteutamme kohteet laadukkaasti kumppaniemme kautta joiden työn jälkeä ja laatua tarkkailemme jatkuvasti. Näin pystymme takaamaan asiakkaillemme että lopputulos vastaa suunnitelmia.

Toimiston suunnittelu hinnasto

Slide LAAJA 39€ /m2 SISÄLTÄÄ:
MUUTOSKARTOITUS
HANKESUUNNITELMA
MITTAUS
NYKYTILAPIIRUSTUKSET
REMONTTISUUNNITELMA
SISUSTUSSUUNNITELMA
TOTEUTUSSUUNNITELMA
MATERIAALIVALINNAT
TOTEUTUKSEN KILPAILUTUS
TOTEUTUKSEN PROJEKTINJOHTO
TOTEUTUS
tilaa STARTTI 16€ /m2 tilaa 49€ tilaa /m2 KATTAVA 99€ tilaa /m2 AVAIMET KÄTEEN
X
X
X
X
X

X
X
X
X
X
X
X

X
X
X
X
X
X
X
X

X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X*
Sisustussuunnittelu hinnasto taustakuva

Yllä mainitut hinnat ovat ohjeellisia ja ne ovat normaaleihin tila kohteesiin sovellettavissa. Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin. Hinnat alv 0%

*Toteutuskustannukset määräytyvät urakan laajuuden ja materiaalien mukaan. Avaimet käteen -paketin hinta ei sisällä kohteen toteutusta. A&A Design hyödyntää suunnittelussa kustannusosaamistaan ja lopulta kilpailuttaa toteutuksen suunnitelmien pohjalta tilaajan puolesta. Kilpailutuksen jälkeen selviää toteutuksen lopullinen hinta.

Miksi valita A&A Design?

Laaja ja luotettava kumppaniverkosto

Olemme valinneet erittäin tarkasti tekijöitä yhteistyökumppaneiksi. Verkostomme kattaa kaikki rakennus-, sähkö- ja LVI-työt sekä kaikki suunnittelualat: arkkitehti-, rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelu. Tarkkailemme jatkuvasti yhteistyökumppaniemme työn jälkeä ja laatua, jotta sinä voit huoletta keskittyä yrityksen muuhun toimintaan.

Läpinäkyvä ja kustannustehokas hinnoittelu

Ei yllätyskustannuksia! Laskemme projektin kustannukset ja saat tietää projektin loppuhinnan, ennen kuin työt aloitetaan. Takaamme sinulle kustannustehokkaan hinnan, sillä toimime kohteessa projektinjohtajana ja käytämme toteutuksisa kilpailutettuja aliurakoitsijoita.

Suunnittelma ja lopputulos

Jokaiseen kohteeseen teemme 3D mallinnuksen, jonka tarkistamme kanssasi ennen työn aloittamista. Näin voitte olla varma että laatu ja vastaa teidän näkemystä tulevasta tilasta

Avoimuus

Tehokas toimintatapamme takaa asiakkaillemme avoimen tiedon aikataulusta ja kustannuksista. Yrityksenne pysyy jatkuvasti ajantasalla projektin kulusta, jotta näet missä mennään ja mistä kustannukset tulevat. Uskomme rehellisiin toimintatapoihin, emmekä piilottele tai vedä välistä.

Pyydä tarjous

Jos luit tänne asti, niin pyydä ihmeessä tarjous. Tarjous ei sido sinua mihinkään, mutta auttaa sinua hahmottamaan projektin kokonaiskustannukset. Täytä alla oleva lomake ja lähetämme tarjouksen sinulle 24 tunnin sisällä, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Huomaathan, että pienenä ja asiakaslähtöisenä yrityksenä pystymme ottamaan vain rajatun määrän uusia asiakkaita. Näin takaamme laadun ja aikataulussa pysymisen nykyisille asiakkaillemme. Täytä lomake siis tänään, jotta voimme varmistaa sinulle haluamasi aikataulun.

TARJOUSPYYNTÖ

Nimi:*

Yritys:

Sähköposti:*

Puhelinnumero:

Osoite:*

Neliömäärä (m2)

Haluttu paketti:

STARTTILAAJAKATTAVAAVAIMET KÄTEEN

*Katso pakettien sisältö tästä

TAI VALITSE

Toimenpiteet:
KonsultointiRemonttisuunnitteluSisustussuunnitteluMateriaalivalinnatToteutuksen kilpailutusProjektinjohtoKalusteet

Toivottu aloituspäivämäärä:

Viimeistään valmis:

Viesti:

Aleksi Heiskanen

Toimitusjohtaja

aleksi.heiskanen(a)aadesign.fi

050 573 4779

Tomas Lima

Sisustussuunnittelu

tomas.lima(a)aadesign.fi

040 729 7244

English/Portuguese

Joakim Breitenstein

Arkkitehtisuunnittelu / Projektijohto

Markus Gråsten

Markkinointi

Anne Heiskanen

Hallinto

anne.heiskanen(a)aadesign.fi