Kahvilakalusteet

Tuhansien tuotteiden valikoima kahvilakalusteita useiltä kymmeniltä eri toimittajilta. Toimitamme kahvilakalusteet kuten tuolit, pöydät, valaisimet ja sisutustuotteet kaiken kokoisiin kohteisiin. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotteita, mutta kaikki tuotteet eivät näy verkkokaupassa. Ota meihin yhteyttä, niin tarjoamme kalusteet tarpeidenne mukaan. Voitte myös tehdä tilauksen tukkuostajan tunnuksilla verkkokaupasta.

Kahvilan tuolit

Kahvilan pöydän tasot

Kahvilan pöydänjalat

Kahvilan baarijakkara

Kahvilakalusteet luovat tunnelman

Yksi kahvilan tärkeimmistä osa-alueista on sen sisustus ja kalusteet. Siksi on tärkeää että valitset kahvilaan pöydät, tuolit, sekä valaisimet, niin että kokonaisuus toimii. Kahvilan suunnittelussa on erittäin  tärkeää ottaa huomioon haluttu tunnelma sekä tilan toimivuus jotta kahvilatila on samaan aikaan viihtyisä, turvallinen sekä taloudellisesti kannattava. On tärkeää että suunnitellessasi kahvilakalusteiden ostamista, on hyvä laskea istumapaikkojen määrä, pöytäseurueiden keskimääräinen koko, sillä et halua kahvilastasi liian ahdasta.

Ravintola Madison – Kauppakeskus Ainoa Espoo

Latitude 25 Helsinki ravintolan suunnittelu

Ravintola Latitude 25 – Helsinki

Valitse unelmiesi kahvilakalusteet laajasta valikoimasta

A&A Designin verkkokaupasta löydät kaikki kahvilakalusteet kuten esimerkiksi kahvilatuolit, kahvilapöydät, kahvilasohvat sekä sisustusesineet kahvilaan. Laajasta tuotevalikoimasta löydät tyylikkäät sekä laadukkaat tuotteet erityylisten kahviloiden rakentamiseen tai remontoimiseen.

Tyylikkäät kahvilakalusteet, jotka kestävät kulutusta

Pöytiesi äärellä saattaa olla kymmeniä ellei satoja asiakkaita päivittäin. Tästä syystä kahvilakalusteiden tulee kestää kulutusta, jottei sinun tarvitse ostaa uusia kalusteita parin kuukauden välein. A&A Designin kaikki kahvilakalusteemme  on valmistettu laadukkaista materiaaleista, taaten mahdollisimman pitkän käyttöiän.

Ravintola Cevicheria – Helsinki

Ravintola Cevicheria – Helsinki

Miten suunnittelijamme voivat auttaa sinua kahvilan sisustamisessa ja kalusteiden valinnassa

A&A Design on vuosien varrella suunitellut ja toteuttanut useita kahviloita Suomessa. Suunnittelijatiimimme voi auttaa myös sinua täydellisen kahvilan rakentamisessa. Voimme luoda visiosi mukaisen 3D-mallinnuksen kahvilatilasta, johon valitsemme sinne sopivat pinnat, värit, materiaalit, valaistuksen sekä akustiikkaelementit. Tämän jälkeen on aika valita tilaan täydellisesti istuvat kahvilakalusteet, jotta kokonaisuus on valmis. Kun olet tyytyväinen 3D-malliin, on suunnitelman toteutuksen aika. Voit joko itse toteuttaa kahvilan remontin tai voimme kilpailuttaa urakan puolestasi.

Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä? Ota yhteyttä!

Jos et löytänyt verkkokaupastamme kaikkea tarvitsemiasi kalusteita tai sisustusesineitä ravintolaan, ota yhteyttä. Kaikki tuotteet eivät ole näkyvillä verkkokaupassamme ja suunnittelijamme auttavat sinua täydellisen kalusteen etsimisessä.

0