Kaapit & Lipastot

Kaapit ja lipastot

Etsitkö kaappia tai lipastoa kotiisi? A&A Designin verkkokaupan valikoimasta löydät eri kokoiset kaapit ja lipastot, niin isot, kapeat, korkeat ja matalat. Tyyleistä löytyy klassinen, moderni, industrial ja vintage kaappi. Etsi mieleisesi kaappi tai lipasto mallistostamme mieltymystesi ja käyttötarpeittesi mukaan ja tilaa verkkokaupasta suoraan kotiin. Voit maksaa ostoksesi joko heti, myöhemmin tai osissa.

Kaappeja ja lipastoja monenlaiseen käyttöön ja tyyliin
Valikoimassamme on kaiken mallisia ja kokoisia kaappeja ja lipastoja eri käyttökohteisiin. Olohuoneeseen löytyy massiivinen iso ja leveä kaappi, jonka sisälle mahtuu helposti kymmenen hengen ruokailuvälineet ja aterimet. Eteiseen sopii parhaiten kapea kaappi, jolloin eteisestä ei tule liian ahdas ja ulos lähteminen sujuu mutkitta. Kylpyhuoneessa tilat ovat usein pienet, jonka vuoksi korkea kaappi voi olla ainut vaihtoehto kaikkien tarpeellisten tavaroiden säilytys ratkaisuksi. Makuuhuoneen yöpöydäksi sopii loistavasti pieni lipasto, johon saat kaikki yöllä tarvittavat tavarat säilöön ja päälle mahtuu pöytävalaisin. Matala kaappi toimii myös tilanjakajana esimerkiksi olohuoneen ja ruokailutilan välissä.
Kaapin tai lipaston tyylillä on merkitystä
Verkkokaupasta löydät laajan valikoiman eri tyylisiä kaappeja ja lipastoja. Valikoimistamme löytyy moderneja suoralinjaisia kaappeja, kierrätyspuusta valmistettuja kaappeja, pelkistettyjä moderneja kaappeja, metallisia industrial kaappeja.
Siirry verkkokauppaan ja selaa kriteeriesi mukainen lipasto tai kaappi. Aseta tuote ostoskoriin, maksa ja se on jo matkalla kotiisi. Toimitamme siis kaikki lipastot ja kaapit kotiin. Muistathan, että kaikilla kalusteillamme on 100 päivän palautusoikeus, joten voit huoletta tilata tänään. Meiltä löytyy myös Klarna osamaksu, jolla voit pilkkoa lipastojen tai kaappien hinnan pieneksi kuukausieräksi.

OSASTOT

VALMISTAJA

HINTA

MATERIAALI

VÄRI

KORKEUS

LEVEYS

SYVYYS

Näytetään tulokset 1–20 / 125

Lue lisää

125