Vitriinit

VALMISTAJA

HINTA

MATERIAALI

VÄRI

KORKEUS

LEVEYS

SYVYYS

Vitriinit

Osta vitriini netistä

Verkkokaupastamme löydät vitriinit kotiisi. Valikoimasta löydät eri kokoiset vitriinit, niin isot, kapeat, korkeat ja matalat. Tyyleistä löytyy klassinen, moderni, industrial ja vintage kaappi. Etsi mieleisesi vitriini mallistostamme mieltymystesi ja käyttö tarpeittesi mukaan ja tilaa verkkokaupasta suoraan kotiin. Voit maksaa ostoksesi joko heti, myöhemmin tai osissa.

Lasivitriini olohuoneeseen

Tyylikäs lasivitriini sopii loistavasti myös olohuoneen koristeeksi. Lisäksi lasivitriiniin saat esille kaikki koriste-esineet ja muut kotisi kalleimmat “aarteet” ja rakkaimmat esineet. Sieltä niiden käyttö on helppoa sekä ovat sinun ja vieraittesi ihasteltavina. Valikoimastamme löytyy monen tyyliset ja eri kokoiset lasivitriinit, jotka sopivat niin modernin, industrial kuin loft tyyliseen sisustukseen. Useissa lasi vitriineissä on lasiovien lisäksi umpinaiset ovet tai laatikoita, joihin voit piilottaa ne esineet, joita et halua pitää kaikkien nähtävillä.

Metallinen vitriini

Mallistostamme löytyy laaja valikoima industrial vitriinejä, joissa metallirunko ja metalliset yksityiskohdat luovat vitriinistä katseen vangitsijan. Lisäksi vaihtoehtona on vitriinejä joissa lasin tilalle on vaihdettu rautaverkkoa. Industrial vitriini on varma valinta niin olohuoneeseen kuin keittiöön. Metallista valmistettu vitriini kestää aikaa niin tyylillisesti kuin fyysisesti. Metalli vitriini on siis varma sijoitus vuosikymmeniksi.

Vitriini eteiseen, kylpyhuoneeseen tai makuuhuoneeseen

Vitriini sopii myös muidenkin kuin astioiden säilytykseen. Lasivitriini sopii hyvin eteiseen tai vaikka kylpyhuoneeseen. Eteisen vitriiniin voit laittaa tyylikkäimmät kenkäsi esille tai viikata huivit ja pipot siististi kaikkien ihailtavaksi. Kylpyhuoneessa vitriiniin voi sijoittaa pyyhkeet, pesuaineet ja muut kylpyhuoneen tuotteet, kuitenkaan tinkimättä säilytyskalusteen tyylistä. Makuuhuoneen lakanat ja lisä peitteet saa myös kätevästi säilytettyä vitriiniin.

Vitriini kirjoille.

Kirjojen säilytyksen voi hoitaa myös lasivitriinissä. Tällöin kirjat ovat esillä ja osana sisustusta. Lisäksi ne on käden ulottuvilla kun niitä tarvitset. Kirjojen säilytys on monesti ongelma ja niiden pölynkeräys on monesti ongelma. Vitriinissä kuitenkin kirjat ovat esillä, mutta silti esillä kuten normaalissa avonaisessa kirjahyllyssä. Metallinen vitriini on vahvaa tekoa, joten se kestää isojakin määriä kirjoja.
Kaappeja monenlaiseen käyttöön ja tyyliin.

Mistä ostaa kaunis vitriini?

A&A Design on luotettava suomalainen huonekalujen verkkokauppa. Tilaa vitriinit meiltä joko kotiin tai noudettavaksi varastoltamme. Takaamme nopean toimituksen sekä tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden osamaksuun, jolloin voit pilkkoa laskun sinulle sopiviin osiin. Tilaa unelmiesi vitriini tänään!

18