SOHVAT

OSASTOT

VALMISTAJA

HINTA

MATERIAALI

VÄRI

KORKEUS

LEVEYS

SYVYYS

Näytetään tulokset 1–20 / 586

Sohvat

Sohva
Sohva on yksi kotisi tärkeimisstä huonekaluista ja sen vuoksi on täydellisen sohvan löytäminen haastavaa. Sohvaa valitessasi, tulee ottaa huomioon sohvan käyttötarkoitus, sijoituspaikka sekä sitä ympäröivät muut huonekalut sekä materiaalit. Ennen ostopäätöksen tekemistä sinun kannattaa kysyä itseltäsi seuraavat kysymykset joka auttaa sinua oikean sohvan löytämisessä. Onko kodissa lapsia tai lemmikkejä? Löytyykö huoneesta jo sohva jonka kanssa uuden sohvan pitäisi sopia yhteen? Kuinka monta henkilöä pitää mahtua sohvalle? Erilaisten sohvien vertailu A&A Designin verkkokaupassa auttaa sinua löytämään unelmiesi sohvan.
Osta sohva A&A Designin verkkokaupasta
Meiltä löydät laajan valikoiman sohvia. Sohvia löytyy tyyleistä kuten industrial, moderni, klassinen sekä vintage. Tutustu sohvavalikoimaan ja valitse itsellesi sopivin laadukas ja kestävä kaluste vuosiksi eteenpäin. Voit maksaa sohvan ja muut ostoksesi halutessasi osamaksulla. Kuljetamme kaikki tuotteet myös kotiovelle edullisesti. Tilaa unelmiesi sohva nettikaupasta edullisesti ja nopealla toimitusajalla.

Viimeistele olohuone tyylikkäällä sohvalla
Sohva on jokaisen olohuoneen kulmakivi ja sen valinnassa kannattaa olla tarkkana. Sohvaa ostaessa tulee sinun miettiä sen eri käyttötarkoituksia. Esimerkiksi vieraiden viihdyttäminen olohuoneen puolella onnistuu paremmin kun isompikin porukka mahtuu istumaan ja seurustelemaan – tällöin suurempi sohva on kotiisi parempi ratkaisu. Myös sohvan materiaaliin tulee kiinnittää huomiota. Eri materiaaleilla on oma tuntu, värisävyt sekä helppohoitoisuus. A&A Designin verkkokaupasta voit vertailla helposti eri sohvia ennen tilauksen tekemistä.
Sohvaryhmän suunnitteleminen
Nykyisen sohvaryhmän laajentaminen onnistuu samantyylisillä ja -värisillä sohvilla helposti. Täten myös huoneen harmonia parantuu ja tilan istumapaikat lisääntyvät. Toinen vaihtoehto on hankkia aivan erityylinen nykyisen sohvan kaveriksi. Liian yksisävyinen ja samanlainen tyyli ryhmän noudattaminen saattaa jättää tilan tylsännäköiseksi. Meillä on kaikilla tuotteilla 100 päivän palautusoikeus, joten jos sohva ei sovikaan olohuoneen muiden kalusteiden kanssa, niin tuotteen voi aina palauttaa!

Oikean kokoinen sohvan löytäminen
Mittaa tarkasti ennen sohvan ostamista jotta vältyt liian pienen tai ison sohvan ostamiselta. Erityisesti pienemmissä asunnossa kuten yksiöissä ja opiskelija-asunnoissa tulee olla tarkkana sohvan fyysisten mittojen kanssa, jotta tila ei mene tukkoon. Laajasta valikoimastamme löydät erikokoisia sohvia kuten 2-istuttavia sohvia, 3-istuttavia sohvia, kulmasohvia sekä vuodesohvia. Tutustu tarjontaamme ja osta unelmiesi sohva tänään.

586