Miksi palkata sisustussuunnittelija?

Palkkaamalla sisustussuunnittelijan säästät aikaa, hermoja ja rahaa. Sisustussuunnittelijan palkkaaminen on oikea valinta sinulle jos haluat tarvitset ammattilaisen auttamaan sinua

Lue lisää

Huoneisto – Helsinki

Laaja-alaista sisustussuunnittelua sekä pieniin että suuriin kohteisiin

Otamme niin pieniä kuin suuriakin toimeksiantoja. Toimintamallimme avulla voit joko osallistua vahvasti suunnitteluun kulkuun tai ottaa rennosti ja kommentoida kotisohvalta muutoksia. Voimme halutessasi toteuttaa myös kotinne remontin tai sitten voit toteuttaa sen omatoimisesti. Meidän kauttamme saat myös kaikki remonttiin liittyvät piirustukset sekä ilmoitukset rakennusvalvontaan ja taloyhtiölle.

Huoneisto – Helsinki

Galleria

  • Omakotitalon Sisustussuunittelu
  • Kodin susustussuunnitelma

Mitä kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu-palvelumme kattaa

Meidän kautta hoituvat seuraavat sisustussuunnittelun osa-alueet:

Kodin 3D-mallinnus

Tehokas kodin sisustussuunnittelu perustuu mallintamiseen, joka tuo suunnitelman ymmärrettävään muotoon. Suunnittelemme kaikki kohteet 3D-mallintaen, jotta saamme pienimmätkin yksityiskohdat oikein ja pystymme toimittamaan tehokkaasti isotkin asuntokokonaisuudet. 3D-mallinnuksen ansiosta voimme käydä tilaa läpi virtuaalisesti suunnittelukokouksissa, jolloin suunnitelmaa on helppo ymmärtää ja siihen on vaivatonta tehdä muutoksia nopeasti.

Huoneisto – Helsinki

Värit ja materiaalit

Asiakkaan ilmeen mukaiset värit ja materiaalit luovat asunnosta omistajansa näköisen kodin. Otamme suunnittelussa huomioon kodissa viihtymisen ja arjen sujuvuuden värejä ja materiaaleja valittaessa. tällöin saamme tilaan oikean tunnelman unohtamatta arjen tarpeita.

Huoneisto – Helsinki

Valaistus

Kodin valaistuksen suunnittelu vaatii, että tunnistamme tilojen käyttötarkoituksen ja luomme niitä tukevat valaistusolosuhteet. Hyvin suunniteltu kodin valaistus eri alueille parantaa jaksamista ja auttaa rentoutumaan arjessa. Kodin tietyillä alueilla valaistuksen tulee olla kirkas, jotta esimerkiksi ruoanlaitto sujuu tehokkaasti ja keittiöalueelle ei heijastu varjoja sekoittamaan vihannesten pilkkomista. 

Lue lisää

Huoneisto – Helsinki

Akustiikka

Kodin sisustussuunnittelun vahvana osana on tilojen akustiikka. Akustiikalla on valtava merkitys kodin tunnelmaan ja huoneessa viihtymiseen. Osa huoneista vaatii paljon akustisia toimenpiteitä, jotta kaikki kaikki saadaan pois ja tilassa on miellyttävää kuunnella musiikkia tai lukea. Olohuoneen akustiikka on yleensä kodin huoneista tärkein, jotta äänentoisto elokuvista ja musiikista saadaan parhaalla mahdollisella tavalla välitettyä kuulijalle. Myös muiden huoneiden akustiikkaan on hyvä luoda suunnitelma, jotta tiloissa on ääni saadaan hallintaan.

Huoneisto – Helsinki

Kodin sisustussuunnittelu hinnasto

Slide LAAJA 39€ /m2 SISÄLTÄÄ:
MUUTOSKARTOITUS
HANKESUUNNITELMA
MITTAUS
NYKYTILAPIIRUSTUKSET
REMONTTISUUNNITELMA
SISUSTUSSUUNNITELMA
TOTEUTUSSUUNNITELMA
MATERIAALIVALINNAT
TOTEUTUKSEN KILPAILUTUS
TOTEUTUKSEN PROJEKTINJOHTO
TOTEUTUS
tilaa STARTTI 16€ /m2 tilaa 49€ tilaa /m2 KATTAVA 99€ tilaa /m2 AVAIMET KÄTEEN
X
X
X
X
X

X
X
X
X
X
X
X

X
X
X
X
X
X
X
X

X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X*
Sisustussuunnittelu hinnasto taustakuva

Yllä mainitut hinnat ovat ohjeellisia ja ne ovat normaaleihin tila kohteesiin sovellettavissa. Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin. Hinnat alv 24%

*Toteutuskustannukset määräytyvät urakan laajuuden ja materiaalien mukaan. Avaimet käteen -paketin hinta ei sisällä kohteen toteutusta. A&A Design hyödyntää suunnittelussa kustannusosaamistaan ja lopulta kilpailuttaa toteutuksen suunnitelmien pohjalta tilaajan puolesta. Kilpailutuksen jälkeen selviää toteutuksen lopullinen hinta.

Miksi valita A&A Design?

Laaja ja luotettava kumppaniverkosto

Olemme valinneet erittäin tarkasti tekijöitä yhteistyökumppaneiksi. Verkostomme kattaa kaikki rakennus-, sähkö- ja LVI-työt sekä kaikki suunnittelualat: arkkitehti-, rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelu. Tarkkailemme jatkuvasti yhteistyökumppaniemme työn jälkeä ja laatua, jotta sinä voit huoletta keskittyä yrityksen muuhun toimintaan.

Läpinäkyvä ja kustannustehokas hinnoittelu

Ei yllätyskustannuksia! Laskemme projektin kustannukset ja saat tietää projektin loppuhinnan, ennen kuin työt aloitetaan. Takaamme sinulle kustannustehokkaan hinnan, sillä toimime kohteessa projektinjohtajana ja käytämme toteutuksisa kilpailutettuja aliurakoitsijoita.

Suunnittelma ja lopputulos

Jokaiseen kohteeseen teemme 3D mallinnuksen, jonka tarkistamme kanssasi ennen työn aloittamista. Näin voitte olla varma että laatu ja vastaa teidän näkemystä tulevasta tilasta

Avoimuus

Tehokas toimintatapamme takaa asiakkaillemme avoimen tiedon aikataulusta ja kustannuksista. Yrityksenne pysyy jatkuvasti ajantasalla projektin kulusta, jotta näet missä mennään ja mistä kustannukset tulevat. Uskomme rehellisiin toimintatapoihin, emmekä piilottele tai vedä välistä.

Pyydä tarjous

Jos luit tänne asti, niin pyydä ihmeessä tarjous. Tarjous ei sido sinua mihinkään, mutta auttaa sinua hahmottamaan projektin kokonaiskustannukset. Täytä alla oleva lomake ja lähetämme tarjouksen sinulle 24 tunnin sisällä, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Huomaathan, että pienenä ja asiakaslähtöisenä yrityksenä pystymme ottamaan vain rajatun määrän uusia asiakkaita. Näin takaamme laadun ja aikataulussa pysymisen nykyisille asiakkaillemme. Täytä lomake siis tänään, jotta voimme varmistaa sinulle haluamasi aikataulun.

TARJOUSPYYNTÖ

Nimi:*

Sähköposti:*

Puhelinnumero:

Osoite:*

Tila:
KerrostaloRivitaloOmakotitalo

Neliömäärä (m2)

Haluttu paketti:

STARTTILAAJAKATTAVAAVAIMET KÄTEEN

*Katso pakettien sisältö tästä

TAI VALITSE

Toimenpiteet:
KonsultointiRemonttisuunnitteluSisustussuunnitteluMateriaalivalinnatToteutuksen kilpailutusProjektinjohtoKalusteet

Toivottu aloituspäivämäärä:

Viimeistään valmis:

Viesti:

Aleksi Heiskanen

Toimitusjohtaja

aleksi.heiskanen(a)aadesign.fi

050 573 4779

Tomas Lima

Sisustussuunnittelu

tomas.lima(a)aadesign.fi

040 729 7244

English/Portuguese

Joakim Breitenstein

Arkkitehtisuunnittelu / Projektijohto

Markus Gråsten

Markkinointi

Anne Heiskanen

Hallinto

anne.heiskanen(a)aadesign.fi