OMISTAJAN NÄKÖISIÄ KOTEJA

Suunnittelemme kotisi sinun toiveittesi mukaisesti. Tavoitteemme on luoda toimivia koteja, jotka ovat omistajansa näköisiä. Toimintamallimme avulla voit joko osallistua vahvasti suunnitteluun kulkuun tai ottaa rennosti ja kommentoida kotisohvalta muutoksia.

– Kaikki alkaa kodistasi.

Toimisto suunnittelu
Toimisto sisustus

KODIN SISUSTUSSUUNNITTELU

Toteutamme myös kotinne remontin tai sitten voit toteuttaa sen omatoimisesti. Tämä on mahdollista luomamme kattavan ja yksityiskohtainen sisustussuunnitelman avulla. Meidän kauttamme saat myös kaikki remonttiin liittyvät piirustukset sekä ilmoitukset rakennusvalvontaan ja taloyhtiölle.

KATSO REFERENSSIT

KATSO SISUSTUSSUUNNITTELU HINNASTO

Kodin suunnittelu

Tehokas kodin  sisustussuunnittelu perustuu mallintamiseen, joka tuo suunnitelman ymmärrettävään muotoon, jolloin löydämme teile sopivat ratkaisut. Suunnittelemme kaikki kohteet 3D-mallintaen, jotta saisimme pienimmätkin yhksityskohdat oikein ja pystymme toimittamaan tehokkaasti isotkin asunto suunnitelmat sekä tekemään muutoksia suunnitelmiin nopeasti. 3D- mallin avulla voimme käydä tilaa läpi virtuaalisesti suunnittelu kokouksissa, jolloin suunnitelmaa on helpompi ymmärtää ja siihen on helpompi antaa kommentteja ja muutosehdotuksia.

Värit ja materiaalit

Asiakkaan ilmeen mukaiset värit ja materiaalit luovat asunnosta omistajansa näköisen kodin. Otamme suunnittelussa huomioon kodissa viihtyminen ja arjen sujuvuuden verejä ja materiaaleja valittaessa. Tällöin saamme tilaan oikean tunnelman unohtamatta arjen tarpeita.

Valaistus

Kodin valaistuksen suunnittelu vaatii, että tunnistamme tilojen käyttötarkoituksen ja luomme niitä tukevat valaistusolosuhteet. Hyvin suunniteltu kodin valaistus  eri alueille parantaa jaksamista ja auttaa rentoutumaan arjessa. Kodin tieyillä alueilla valistuksen tulee olla kirkas, jotta esimerkiksi ruuan laitto sujuu tehokkaasti ja ruaan valmistus alueelle ei heijastu varjoja sekoittamaan vihannesten pilkkomista. Kodin ruokailu tai olohuone sen sijaan vaatii enemmän tunnelmaa kuin kirkasta valoa. Lisäksi on huomoitava että yleensä osa tiloista toimii monikäyttötiloina, jonka vuoksi valaistuksen kirkkautta tulee olla mahdollista säätää portaattomasti. Kodin valaistusuunnitelmassa määritämme myös tiloille väri lämpötilat tukemaan kunkin huoneen tarkoitusta.

Akustiikka

Kodin suunnittelun vahvana osana on tilojen akustiikka. Akustiikalla on valtava merkitys kodin tunnelmaan ja huoneessa viihtymiseen. Osa huoneista vaatii paljon akustisia toimenpiteitä, jotta kaikki kaiku saadaa pois ja tilassa on miellyttävä kuunneella musiikka tai lukea. Olohuoneen akustiikka on yleensä kodin huoneista tärkein, jotta äänentoisto elokuvista ja musiikista saadaan parhaalla mahdollisella tavalla välitettyä kuulijalle. Kuitenkin muidenkin huoneiden akustiikkaan on hyvä suunnitella, jotta tiloissa myös ääni saadaan hallintaan.

Aleksi Heiskanen

Toimitusjohtaja

aleksi.heiskanen(a)aadesign.fi

050 573 4779

Tomas Lima

Sisustussuunnittelu ja visualisointi

tomas.lima(a)aadesign.fi

English/Portuguese 040 729 7244

Joakim Breitenstein

Arkkitehtisuunnittelu / Projektijohto

Markus Gråsten

Markkinointi

Anne Heiskanen

Hallinto

anne.heiskanen(a)aadesign.fi

PYYDÄ TARJOUS

Nimi:*

Sähköposti:*

Puhelinnumero:

Osoite:*

Tila:
KerrostaloRivitaloOmakotitalo

Neliömäärä (m2)

Toimenpiteet:
KonsultointiSisustussuunnitteluRemonttisuunnitteluToteutusValvontaHuonekalut

Toivottu aloituspäivämäärä:

Viimeistään valmis:

Viesti: