Kattohuoneisto Lautatarhankatu – Helsinki

Sijainti

Kohteen Tyyppi

Pinta-ala

Suunnittelija

Tietoa kohteesta

Helsingin Hermannissa sijaitseva huoneiston asukkaan toiveissa oli luoda koti, jossa on tasokkaan hotellin tunnelma. Yleisilmeen tulisi olla tyylikäs ja väripalettiin saisi rohkeasti valita esimerkiksi tropiikin värejä. Sisustustiimin tuli myös huomioida se, että perheeseen oli tulossa lapsi. Asiakkaan toiveesta hyödynsimme sisustussuunnitelmassa myös jo olemassaolevia huonekaluja.
Keittiön Sisustussuunnitelma
Makuuhuoneen sisustussuunnittelu

Projektin toteutus

Ullakkotilan uniikki arkkitehtuuri vinokattoineen loi jo itsessään eleganttia tunnelmaa tilaan mutta asetti samalla kodin sisustussuunnittelun näkökulmasta omat haasteensa. Loimme tilasta 3D mallin joka toi sisustussuunnitelman helposti ymmärrettävään muotoon, johon oli mahdollista tehdä muutoksia ennen itse urakan aloittamista.

Asiakkaan valitsemaan pakettiin sisältyi myös valaistussuunnittelu, jolla on suuri merkitys kodin oikeanlaisen tunnelman luomiseksi. Loimme valaistusratkaisun joka tukee eri tilojen asettamia vaatimuksia niin keittiössä, makuuhuoneessa kun tulevan lapsen huoneessa. Tämän lisäksi kiinnitimme huomiota myös lamppujen visuaalisuuteen, josta hyvänä esimerkkinä ruokailutilan kattovalaisimet, joka sopi täydellisesti sisustuksen yleisilmeeseen.

A&A Designin suunnittelijat laativat urakkasopimuksen sekä hoitivat aloituskokouksen urakoitsijan kanssa. Vastuu-alueenamme oli myös laadunvalvonta sekä aikataulussa pysymisen valvonta. Toimitimme asiakkaalle tilanneraportin töiden kulusta kerran viikossa, jotta kohteen omistaja tiesi tarkasti missä mennään. Asiakkaan valitsemaan pakettiin kuului myös lopputarkastus, joka toi varmuutta siitä että urakka oli hoidettu standardien mukaisesti.

Lopputuloksena elegantti, kaunis ja toimiva city-koti jossa on helppo rentoutua viettää rauhallista perhe-elämää.

Toimenpiteet

PYYDÄ TARJOUS

Jos luit tänne asti, niin pyydä ihmeessä tarjous. Tarjous ei sido sinua mihinkään, mutta auttaa sinua hahmottamaan projektin kokonaiskustannukset. Täytä alla oleva lomake ja lähetämme tarjouksen sinulle 24 tunnin sisällä, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

PYYDÄ TARJOUS

Täytä alla oleva lomake ja lähetämme tarjouksen sinulle 24 tunnin sisällä, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tarjous ei sido sinua mihinkään, mutta auttaa sinua hahmottamaan projektin kokonaiskustannukset.