Vuodesohvat

Vuodesohvat ovat nerokas keksintö. Päivisin se toimii mukavana sohvana ja illan tullen sen avaamalla majoitat yhden jos toisenkin yökyläilijän. Vuodesohva on must-have tuote kodin vierashuoneisiin, lastenhuoneisiin, opiskelija-asuntoon tai vaikkapa mökille. Vuodesohva on erittäin monikäyttöinen sillä se säästää asunnossa tilaa, sillä ylimääräisiä sänkyjä ei tarvita. Tässä hieman lisätietoa A&A Designin vuodesohvavalikoimasta.

Vuodesohva on tilaihme

Vuodesohva on äärimmäisen tehokas huonekalu. Kun tilaa on rajoitetusti, on sekä sohvan että sängyn sovittaminen tilaan vaikeaa. Ratkaisuksi muodostuu vuodesohva joka yhdistää nämä kaksi mahtavaa tuotetta.

Miten valita täydellinen vuodesohva kotiin

A&A Designin verkkokaupasta löydät erikokoisia vuodesohvia eri kankailla sekä materiaaleilla. Valikoimassamme on kangas-, nahka- sekä polyesteri vuodesohvia joista jokaisella on materiaaliin ominaiset edut sekä hyödyt.

Minkäkokoinen vuodesohva valita

Muista ottaa huomioon että kun avaat vuodesohvan, se myös vie enemmän tilaa verrattuna “päivä-asennossa” olevaan vuodesohvaan. Tämä kannattaa muistaa erityisesti pienemmissä asunnoissa. Kannattaa varautua myös siihen, että joskus vuodesohvan avaamisen vuoksi, sinun tulee siirtää sen tiellä olevia huonekaluja, kuten esimerkiksi sohvapöytiä. Jos valitset vuodesohvan vakinaiseksi sängyksi, tulee kiinnittää äärimmäistä huomiota sen mukavuuteen. A&A Designin suunnittelijat auttavat sinua mielellään kaikkiin vuodesohviin liittyviin kysymyksiin.

Osta unelmiesi vuodesohva tänään

A&A Design on luotettava suomalainen huonekaluliike. Ostaminen verkkokaupastamme on turvallista ja nopeaa. Tarjoamme kotiinkuljetuksen tuotteillemme sekä josutavan osamaksun asiakkaillemme. Ei muutakuin ostoksille!

0