Sohvapöydät

VALMISTAJA

HINTA

MATERIAALI

VÄRI

MUOTO

KORKEUS

LEVEYS

SYVYYS

SOHVAPÖYDÄT
Olohuoneen pöytä eli sohvapöytä kuluu suomalaisen välttämättömiin kalusteisiin. Sohvapöydän ääressä suomalainen tekee töitä, ruokailee ja pitää jalkojaan työpäivän jälkeen. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman industrial, vintage, moderni ja rustiikki sohvapöytiä. Materiaaleina sohvapöydissä on käytetty metallia, kierrätyspuuta, tiikkiä, tammea, koivua, nahkaa, muovia, valurautaa ja betonia. Verkkokauppa on auki joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa, joten voit tehdä ostokset milloin sinulle sopii. Kaikki tuotteet on mahdollista tilata kotiovelle, joten sohvapöytien ostaminen on vaivatonta. Tarjoamme myös kaikkiin sohvapöytiin osamaksu vaihtoehdon.
Sopiva sohvapöytä meidän kotiin?
Oli kotisi tyylinen industrial loft huoneisto, moderni kivitalo, boheemi keräilijän kämppä tai rustiikkinen omakotitalo, niin mallistostamme löytyy kuhunkin asuntoon sopiva pöytä. Huomioi kuitenkin muutama pieni käytännön seikka valitessasi itsellesi uutta sohvapöytää.
Sohvapöytä säilytysratkaisulla
Onko teillä tarvetta saada olohuoneen lehdet, kirjat, kaukosäätimet ja muu pöydillä lojuva tavara jemmattua sohvapöydän vetolaatikoihin tai luukun alle? Tällöin tulisi katseet kiinnittää sohvapöytiin jotka on suunniteltu pienten ja isojen tavaroiden säilytykseen. Esimerkiksi pöytä avattavalla kannella nielaisee paljon tavaraa sisälle kun vieraat ovat oven takana. Mikäli kuitenkin luukun käyttö ei kuulostaa mielekkäältä, niin tulisi valita sohvapöytä vetolaatikoilla, jolloin sohvapöydän tasolta ei tarvitse raivata kaikkia tuotteita kun jokin tuote on hukassa.
Sohvapöytä tyylikkyyden ehdoilla
Jos taas sohvapöydän tulee näyttää kauniilta tai sen tulee olla olohuoneen katseenvangitsija, niin tällöin avautuu laajempi valikoima erilaisia ja erityylisiä pöytiä. Valikoimastamme löytyy sohvapöytiä valurauta renkailla tai betonista valmistettuja arkkuja ja esimerkiksi nämä ovat varmasti kotisi kiintopisteitä ja ystäviesi ihailemia kalusteita.
Sohvapöydän korkeus?
Mikä on sopiva sohvapöydän korkeus ja mikä on kolmen hengen sohvan kanssa sopivan kokoinen sohvapöytä? Normaalisti sohvapöytä on noin 40 – 45 – 50 cm korkea, jolloin se istuu hyvin sohvan korkeuden kanssa ja jalat on helppo nostaa sen päälle tai kuppi kahvia laskea pöydälle. Poikkeuksena on kuitenkin arkkumalliset sohvapöydät. Arkut eivät perinteisesti ole olleet sohvapöytiä, vaan ne ovat tulleet sohvapöydiksi muoti ilmiönä. Tämän vuoksi niiden korkeus on yleensä normaalia sohvapöytää korkeampi. Kuitenkin ne toimivat loistavasti myös sohvapöytänä. Sohvapöydän yleinen mitta on 60 x 120 cm ja korkeus 45 cm. Tämä koko sopii oikeastaa kaiken kokoisten sohva ja nojatuoli kalusteiden kanssa. Kuitenkin isoissa olohuoneissa suositeltavaa olisi käyttää 80 x 140 cm kokoista sohvapöytää tai esimerkiksi 100 x 100 pöytää, jotta sohvapöytä ei näytä pieneltä muun kaluston kanssa. Pienissä asunnoissa sohvapöytä tulisi olla tietysti pienempi tai mahdollisesti usean pinen pöydä rykelmä.
Sohvapöytä voi olla myös ryhmä pieniä sohvapöytiä
Sohvapöytä ryhmä koostuu kahdesta kolmesta tai neljästä pöydästä. Sohvapöytä ryhmän voi koota joko olemassa olevista useammasta sohvapöydästä tai valmiista pöytä ryppäästä. Useammaan sohvapöydän ryhmä on kätevä olohuoneen kaluste. Siitä on helppo ottaa sopivin pöytä kuhunkin arkiseen askareeseen tai kattaa päiväkahvit kullekkin vieraalle omaan pieneen sohvapöytään. Pöytäryhmä on helppo siirtää siivouksen tieltä tai pöytiä voi käyttää välillä myös muissa tiloissa, kuten eteisessä tai makuuhuoneen yöpöytänä. Sohvapöydät voivat olla keskenään samanlaisia tai aivan erilaisia riippuen mikä on sinun kotisi tyyli.
Nyt tiedät kaiken sohvapöydistä. Eikun tilaamaan!
Verkkokaupasta valitut tuotteet toimitetaan kotiin tai voit napata ne liikkeestämme, kuinka vain sinulle sopii parhaiten. Sohvapöydillä on 100 päivän palautusoikeus, joten jos valittu pöytä ei istunutkaan olohuoneen muuhun sisustukseen, niin lähetä vain tuote meille takaisin ja palautamme rahat tai voitte valita jonkun toisen sohvapöydän. Meiltä löydät lisäksi Klarna osamaksun jolla sohvapöydän voi pilkkoa pieneksi kuukausi summaksi.

150