Tv-tasot

TV-TASO

Tv-taso ei ole ollut 2000 luvulla niinkään suosittu kaluste, kun taulutelevisiot tulivat markkinoille. Nykyään tv-taso ei ole pakollinen mikäli tv kiinnitetään seinään. Ongelmaksi kuitenkin muodostuu televisioon kiinnitettävistä lisälaitteista, kuten vahvistimesta tai pelikonsolista. Tämän vuoksi edelleen helpoin ratkaisu johto kaaoksen naamiointiin on hyvä ja tyylikäs tv-taso. Tv-tasoa valitessa on hyvä muistaa että tv-taso saa yhtä monta tuntia katseluaikaa kuin television, joten sen tyyliin kannattaa kiinnittää suurta huomiota. Laajassa valikoimassamme on monen tyylisiä ja mallisia tv-tajoa. Tutustu valikoimaan ja valitse teille sopivat kaluste. Toimitus edullisesti ja nopeasti suoraan kotiovellesi ympäri suomea. Saat tv-tason hinnan pilkottua myös pieneen kuukausierään.
Tv-taso korkeus
Tv-tason valinnassa tulee ennen kaikkea huomioida kalusteen korkeus, koska tv-tason päälle asetettavan television korkeus on tärkeä mitta miellyttävän katselukokemuksen löytämiseksi. Riippuen television koosta tv:n keskikohta tulisi olla 100-150cm korkeudessa. Riippuen television koosta tv-tason korkeus on 40 – 70 cm välillä. Nojatuolissa tai sohvalla katselun korkeus on 90 – 120cm ja 42 tuuman television on noin 70 cm korkea, joten optimaalinen tv-tason korkeus 40 tuuman televisiolle olisi 105-35=70 cm. Asia ei kuitenkaa ole näin yksinkertainen. Osassa sohvista loistavan asennon saa löhöämällä ja osassa nojatuoleista paras katseluasento on suoraselkäinen. Tämän vuoksi ei tv-tason valinnassa ei ole mitää yksiselitteistä kaavaa tai korkeus mittaa. Testaa mikä teille sopii, kiinnitä tv seinään, osta tv-taso sen alle ja piilota hifi sekä pelikonsoli tv-tason sisään. Näin saat myös vaimoasi tyydyttävän ratkaisun olohuoneeseen
Tyyli ennen katselukokemusta!
Nyt ei olla poikamiespoksissa vaan jotain aivan muuta, joten muista että tv-tason tärkein ominaisuus on näyttää hyvältä. Puolisosi stereot, pelikonsoli tai vinyylit ei ole prioriteetti yksi. Jos valitsemaasi tv-tasoon ei mahdu vinyylit, niin ehdota puolisoasii siirtymään jo 2000-luvulle ja liittymään esimerkiksi spotify musiikkipalvelun pariin. Voit jopa luvata liittymismaksun maksamisen uuden tv-tason hankkimisen ehdolla. Toinen ja ehkä yleisin ongelma tv-tason kanssa on puolisosi kaiuttimet. Ne vain on niin rumat. Mitä ihmettä?! Nyt on aika laittaa tälle kikkailulle piste. Hifipuoliso ei voisi muuta toivoa kuin puolison joka pyytää päivittäämään “hifit” hieman paremmin “saundaaviin” ja niiden tulee tietysti olla pinnoitukseltaan juuri valitun industrial tv-tason tummaan puun sävyiset. Ansa on viritetty ja saamamme palautteen perusteella toteutumisaika on ollut lyhyempi kuin oletettu.
Nyt tiedät kuinka saat uuden tv-tason kotiisi. Eikun tilaamaan!
Verkkokaupasta valitut tuotteet toimitetaan kotiin tai voit napata ne liikkeestämme, kuinka vain sinulle sopii parhaiten. Tv-tasoilla on 100 päivän palautusoikeus, joten jos valittu tv-taso ei istunutkaan olohuoneen muuhun sisustukseen, niin lähetä vain tuote meille takaisin ja palautamme rahat tai voitte valita jonkun toisen sohvapöydän. Meiltä löydät lisäksi Klarna osamaksun jolla sohvapöydän voi pilkkoa pieneksi kuukausi summaksi.

OSASTOT

VALMISTAJA

HINTA

MATERIAALI

VÄRI

KORKEUS

LEVEYS

SYVYYS

Näytetään tulokset 1–20 / 27

Lue lisää

27