Ravintola Zeytuun – Turku

Sijainti

Kohteen Tyyppi

Pinta-ala

Suunnittelija

Tietoa kohteesta

Zeytuun on ravintolaketju joka tarjoaa tuoretta ja korkealaatuista itämaista kasvisruokaa. Zeytuun avasi ensimmäisen ravintolansa Tampereelle huhtikuussa 2015 ja on sittemmin valittu Tripadvisorissa Tampereen parhaaksi ravintolaksi vuosina 2019 ja 2020.

Zeytuun otti yhteyttä A&A Designin suunnittelutiimiin heidän suunnitellessa uuden ravintolan avaamista Turkuun vuonna 2020. Asiakas halusi luoda 127m2 – kokoiseen ravintolatilaan lämpimän sekä modernin sisustuksen, jossa on itämaisia vaikutteita.

Ravintolan sisustus ajoitettiin samaan ajaankohtoon jolloin taloyhtiö teki perusremonttia. Taloyhtiö toteutti perusmuutokset kuten esimerkiksi LVI- ja sähkömuutoksiin liittyen ja pinnat A&A Designin rakentaman ravintolasuunnitelman pohjalta. Asiakkaan kanssa sovittiin suunnittelun ja toteutuksen avaimet käteen -palvelusta, joka sisältää kaiken tarvittavan muutossuunnitelmasta projektinjohtoon sekä kohteen toteutukseen.
Ravintola Zeytuun sisustussuunnitelma

Projektin toteutus

Ravintola suunniteltiin ja toteutettiin Zeytuun-brändin ja värimaailman mukaisesti. Värimaailmaksi valittiin tumma puu, turkoosi sekä vaaleat sävyt. Lähtökohtana oli luoda tunnelma josta huokuu sekä itämaisuus, yhdistettynä skandinaaviseen korkealaatuiseen tyylikkyytteen. Itämaisuutta tilaan toi ornamentit ovissa sekä muualla ravintolasalin yksityiskohdissa.

Kuten ravintolasuunnitellussa yleensä, oli myös tässä kohteessa tärkeää varmistaa toiminnallisuus, jotta kaikki tekniikka ja tukitilat saatiin asetettua kompaktisti. Näin ravintolalle jää mahdollisimman paljon asiakaspaikkoja ruokailusaliin. Asiakas valitsi keittiölaitteet, kylmäaltaan sekä tarjoilutasot salitilaan, jotka A&A Designin suunnittelijat järjestivät mahdollisimman tehokkaasti suunnitelmaan. Huomioimme myös ravintolan logistiikan toimivuuden, jotta raaka-aineiden sekä perustarvikkeiden lastaus ravintolaan sujuu etu- ja takaoven kautta saumattomasti.

Taloyhtiö, jossa ravintola sijaitsee, oli toteuttamassa samaan aikaan perusremonttia, joten A&A Design loi teknisen toteutussuunnitelman taloyhtiön aikataulun sekä budjetin mukaisesti.

Lopputuloksena upea ravintola jota on kehuttu herkullisen ruoan ohella ravintolan Google-arvosteluissa:

“Kaunis sisustus ja huippuhyvät tuotteet!” – Heikki Google-arvostelu 11/2020

“Paikka oli hienosti sisustettu ja annokset erittäin kauniita.” -Safia Google-arvostelu 11/2020

“Sisustus oli aivan ihana ja musiikki oli upeasti valittu. Ruoka maistuvaa.” -Veera Google-arvostelu 10/2020

Toimenpiteet

PYYDÄ TARJOUS

Jos luit tänne asti, niin pyydä ihmeessä tarjous. Tarjous ei sido sinua mihinkään, mutta auttaa sinua hahmottamaan projektin kokonaiskustannukset. Täytä alla oleva lomake ja lähetämme tarjouksen sinulle 24 tunnin sisällä, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

PYYDÄ TARJOUS

Täytä alla oleva lomake ja lähetämme tarjouksen sinulle 24 tunnin sisällä, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tarjous ei sido sinua mihinkään, mutta auttaa sinua hahmottamaan projektin kokonaiskustannukset.