Toimisto Lucy Loves Stories – Helsinki

Sijainti

Kohteen Tyyppi

Pinta-ala

Suunnittelija

Tietoa kohteesta

Lucy Loves Stories on suomalainen videotuotantoyhtiö sekä mainostoimisto, joka on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2018 yritys halusi uusia alkuperäiskuntoisen toimistotilan vastaamaan kasvaneita työympäristön vaatimuksia ja tarpeita.

Mäkelänkadulla sijaitsevan toimisto oli kunnossa, joka ei enää vastannut yrityksen työympäristön vaatimuksia. Asiakkaan toiveissa oli luoda viihtyisä ja rento toimisto joka toimii tilana kaikkiin tarpeisiin sekä työtehtäviin, mukaanlukien koe-esiintymiset, videoleikkaus ja -tuotanto, ryhmätyöskentely sekä rentoutumiseen.
Toimiston aulan sisustussuunnitelma
Toimiston suunnittelu

Projektin toteutus

Projekti toteutettiin Avaimet Käteen – periaatteella, joka yhdistää kattavan toimiston sisustussuunnittelun sekä helpon ja kustannustehokkaan remontin sekä toteutuksen koordinoinnin ja valvonnan. Projektin laajuudesta ja nopeasta etenemisestä johtuen toimistoremontin toteutus pilkottiin kolmeen osioon. Projektin toteutus kolmessa osassa tarkoitti myös sitä, että toimistoa ei tarvittu sulkea remontin ajaksi, vaan sen toiminta sai jatkua häiriöttä.

Toimiston sisustussuunnittelupakettiin sisältyi suunnitelman kannalta keskeiset pohjapiirustukset ja visualisoinnit. Hyödynsimme 3D mallinnusta jotta sisustussuunnitelma oli ymmärrettävässä muodossa ennen toteutusta. 3D suunnitelmaan oli myös helppoa tehdä muutoksia ennen toteutuksen aloitusta.

Projektissa uusittiin lähes kaikki pinnat (lattiat, seinät, katot). Asiakas hyötyi tiimimme rakennusalan osaamisesta sekä säästi aikaa ja rahaa ulkoistamalla urakan kilpailuttamisen sekä valvonnan A&A Designille.

Lopputuloksena upea toimisto, jossa viihtyvät niin työntekijät kuin asiakkaatkin.

Toimenpiteet

PYYDÄ TARJOUS

Jos luit tänne asti, niin pyydä ihmeessä tarjous. Tarjous ei sido sinua mihinkään, mutta auttaa sinua hahmottamaan projektin kokonaiskustannukset. Täytä alla oleva lomake ja lähetämme tarjouksen sinulle 24 tunnin sisällä, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

PYYDÄ TARJOUS

Täytä alla oleva lomake ja lähetämme tarjouksen sinulle 24 tunnin sisällä, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tarjous ei sido sinua mihinkään, mutta auttaa sinua hahmottamaan projektin kokonaiskustannukset.