Liity A&A Designin suunnittelija-asiakkaaksi

Laajenna tuotevalikoimaasi sekä säästä jopa 30% maahantuontihinnoista.

Vaatimukset: Voimassaoleva Y-tunnus. / Hinta: 0€ / Ei minimitilausvelvoitetta.

Miksi liittyä A&A Designin suunnittelija-asiakkaaksi?

Säästät jopa 30% maahantuontihinnoista

Suunnittelija-asiakkaamme saavat alennusta kaikista tilauksista ensimmäisestä eurosta lähtien. Emme puutu hinnoittelustrategiaasi – Voit joko antaa alennuksen asiakkaallesi tai pitää sen osana palvelusi hintaa.
Kaluste verkkokauppa

Autamme tuotteiden etsimisessä

Etkö löydä visiosi mukaista tuotetta mistään? Säästä aikaa lähettämällä meille alustava kalusteluettelo tai kuva haluamastasi tyylistä ja etsimme sinulle sitä vastaavia tuotteita yli 20 tehtaan verkostosta ja yli 10 tuhannen tuotteen valikoimasta.

Hoidamme logistiikan puolestasi

Tuotteiden tilaaminen ja tilausten seuraaminen on aikaavievää puuhaa. A&A Designin suunnittelija-asiakkaana hoidamme tuotteiden tilaamisen ja kuljettamisen asiakkaasi osoitteeseen nopeasti ja vaivattomasti.

Asiakaspalvelu ja reklamaatiot

Olemme halutessasi joko sinuun tai asiakkaaseen yhteydessä kaikista tuotteisiin liittyvistä kysymyksistä ja toimitusajoista. Autamme myös reklamaatioissa sekä tarjoamme kattavan takuun kaikille tuotteille.

Tukea muihin sisustussuunnittelun alueisiin

Tarvitsetko silloin tällöin apua LVI-suunnittelussa, 3D renderöinnissä, urakoitsijan kilpailuttamisessa? Käytössäsi on laaja kumppaniverkostomme, joilta kysyä apua.

Näin paljon saat alennusta suunnittelija-asiakkaana

Tilauksen summa vuositasolla (ei sis. ALV)

Alennus

0 - 5000€

15%

5001 - 10 000€

20%

10 001 - 15 000 €

25%

15 001 € -

30%

Meistä

Löydä visioosi sopiva kaluste yli 2000 tuotteen valikoimasta

A&A Designin verkkokaupassa on yli 2000 tuotetta, jotka sopivat koteihin, ravintoloihin, sekä toimistoihin.

A&A Design Tarina

A&A Design on vuonna 1998 perustettu sisustussuunnittelutoimisto ja huonekaluverkkokauppa.
5/5

Suunnittelijamme kertovat

Näin asiakkuus toimii

1

Täytä
hakemus

Täytä asiakkuushakemus, jossa on muutama kysymys yrityksestäsi.

2

Hakemuksen hyväksyminen

Kun olemme hyväksyneet hakemuksesi, luomme sinulle jäsenyyden tietokantaan.

3

Saa alennusta kalustetilauksista

Kun suunnittelet tilaa asiakkaallesi ja löydät valikoimastamme sopivan kalusteen, saat tilauksesta alennusta.

4

Hoidamme tilausten logistiikan puolestasi

Hoidamme tuotteen kuljetuksen asiakkaan ovelle puolestasi sovittuna ajankohtana.

5

Asiakaspalvelu & reklamaatiot

Autamme sinua kaikkiin tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Usein kysytyt kysymykset

A&A Designin suunnittelija-asiakkuus on sisustussuunnittelijoille suunnattu etupalvelu ja kumppanuus, jonka avulla saat alennusta kaikista tuotteista, täyden logistiikkapalvelun, sekä tarvittaessa apua sisustusprojektin muissa osa-alueissa.

Ei. Emme edellytä sinulta asiakkaanamme minimitilausmäärää.

Haluamme kasvattaa suunnittelijaverkostoamme sekä tarjota helpon tavan suunnittelijoilla laajentaa kalustevalikoimaa edullisin hinnoin. Uskomme laajan verkoston ja yhteistyön voimaan ja uskomme että molemmat osa-puolet hyötyvät kumppanuudesta.

Ei. A&A Design ei puutu sinun asiakkuuksiisi tai projekteihin. Voit valita tilaukseen liittyvät ilmoitukset tulemaan suoraan itsellesi tai halutessasi asiakkaalle.

Toivotamme tervetulleeksi kaikki sisustussuunnittelijat – olitpa uutena yrittäjänä alalla tai toiminut jo vuosia sisustussuunnittelijana. Ainoa vaatimus on olemassaoleva Y-tunnus.

Ei. Sisustus-asiakkuuteen ei liity toimenpiteitä, piilokustannuksia tai muitakaan velvotteita. Jos haluat päättää asiakkuuden, se onnistuu helposti ottamalla yhteyttä meihin.

Alennusprosenttisi lasketaan kalenterivuotena tehtyjen tilausten määrästä. Annamme myös alennusta takautuvasti. Eli esim. jos 15 000€ (25%) ylittyy jossain kohti vuotta, niin myös aiemmista sinä vuonna tehdyistä ostoksista saa 25% alennusta. Eli maksamme takaisin tuon erotuksen aiemmista kaupoista.

Liity suunnittelija-asiakkaaksi täyttämällä hakemus

Jos luit tänne asti, niin täytä ihmeessä hakemus. Käsittelemme hakemuksen 3 arkipäivän sisällä ja ilmoitamme sinulle sähköpostitse kun se on hyväksytty.

PYYDÄ TARJOUS

Täytä alla oleva lomake ja lähetämme tarjouksen sinulle 24 tunnin sisällä, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tarjous ei sido sinua mihinkään, mutta auttaa sinua hahmottamaan projektin kokonaiskustannukset.