10 kalustetta, jolla sisustat kotisi industrial tyyliin

Mikä on industrial sisustustyyli?

Industrial sisustustyyli ottaa vaikutteita teollisesta muotoilusta. Industrial tyylisessä sisustuksessa ominaista on tummat värit, tiili, betoni sekä kestävät materiaalit kuten puu ja metalli. 

A&A Designilla olemme aina inspiroituneet tästä rouheasta sisustustyylistä ja halusimmekin kirjoittaa blogiartikkelin, johon valitsimme industrial- tyylisiä kalusteita ja sisustustuotteita, joilla sinä voit sisustaa kodin teolliseen tyyliin.

Industrial-tyyliset tuolit jakkarat ja tuolit

Lockyard Säädettävä Industrial Tuoli

Lockyard on tyylikäs industrial tuoli, joka on valmistettu puusta ja metallista. Istuimen korkeus on säädettävissä, joten se sopii esimerkiksi baarituoliksi tai työtuoliksi.

Tilaa hintaan 275,00€

Duster Nahkatuoli

Duster on jykevä industrial-tyylinen ruokatuoli. Tuolin runko on valmistettu metallista ja istuin vuoraus on kestävää nahkaa taaten tuotteelle pitkän käyttöiän.

Tilaa 2 kappaletta hintaan 580,00€

Duster Nahka Baarijakkara Industrial

Duster-mallistostamme löydät myös baarijakkaran. Tämä industrial-tyylinen baarituoli on valmistettu metallista ja nahastanahasta ja sopii estetiikaltaan täydellisesti tyylikkään kotibaarin kalusteeksi.

Tilaa hintaan 265,00€

Industrial-tyyliset valaisimet

Frames Industrial kattovalaisin

Frames industrial kattovalaisin henkii vanhanajan teollista muotoilua. Tämä on todellinen vastakohta hillittyihin perusvalaisimiin ja sopii hienosti ruokailuryhmän yläpuolelle. Kattovalaisin on valmistettu metallista ja tällaista ei varmasti tule vastaan ihan joka kodissa!

Tilaa hintaan 175,00€

Industrial-tyyliset kaapit ja hyllyt

Cas Industrial Kaappi

Cas 3-ovinen Industrial kaappi on vankkaa tekoa, jossa on industrial ilme. Kaapissa on kolme ovea, joten kaapissa on runsaasti tilaa! Tämä kaappi on valmistettu metallista ja viimeistelty mustalla värillä. Mallistostamme löytyy myös muita saman valmistajan kaappeja, joita yhdistelemällä voit luoda suuremmankin kokonaisuuden.

Tilaa hintaan 260,00€

Auburn Kirjahylly

Auburn kirjahylly on metallista ja puusta valmistettu industrial tyylinen kirjahylly. Hyllyjen korkeutta on mahdollista säätää ja useampia hyllyjä yhdiställä voit luoda laajemman kokonaisuuden.

Tilaa hintaan 830,00€

Hollist Industrial Kirjahylly

Hollist on iso ja jykevä industrial kirjahylly joka on valmistettu valuraudasta ja puusta.

Tilaa hintaan 1440,00€

Industrial-tyyliset pöydät ja tasot

Harberd Industrial Sivupöytä

Harberd industrial sivupöydässä on 11 vetolaatikkoa. Pyörien ansiosta pöydän siirtely on vaivatonta.

Tilaa hintaan 1380,00€

Edge industrial TV-taso

Edge Industrial Tv-taso on valmistettu akasia-puusta sekä metallista. Tässä tyylikkäässä TV tasossa on 4 vetolaatikkoa ja avoin hylly. Sivupöydän laidoissa on metalliset jalat.

Tilaa hintaan 1050,00€

Westie Industrial Baaripöytä

Westie industrial baaripöytä sopii kompaktin kokonsa vuoksi pieneen asuntoon kahden hengen ruokapöydäksi kuin vaikkapa toimiston työpöydäksi. Pöydän runko on metallia joten se kestää kovaakin käyttöä. Pöydän taso on rustiikkista puuta. Sopii myös loistavasti kahvilapöydäksi tai baaripöydäksi. Pöydän korkeus 108 cm, joten tämän kanssa sopii korkeat baarituolit 75-85cm

Tilaa hintaan 585,00€

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Edelliset Postaukset

vinkit kodin järjestämiseen

5 vinkkiä kodin järjestämiseen

Onko kotisi täyttynyt huomaamattasi turhista tavaroista ja vanhoista tilaa vievistä huonekaluista? Kodin epäjärjestys vähentää kodin viihtyisyyttä ja ylenpalttinen tavaramäärä muistuttaa sinua joka päivä olemassaolollaan. Tästä

PYYDÄ TARJOUS

Täytä alla oleva lomake ja lähetämme tarjouksen sinulle 24 tunnin sisällä, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tarjous ei sido sinua mihinkään, mutta auttaa sinua hahmottamaan projektin kokonaiskustannukset.