3D Sisustussuunnittelu: Kolmiuloitteinen mallinnus säästää aikaa ja rahaa

3D-mallinnus on laajalti käytössä monilla liiketoiminnan aloilla. Mitä tulee sisustussuunnitteluun, A&A Design on jo yli kymmenen vuoden ajan hyödyntänyt 3D mallinnusta sisustussuunnittelussa kodeissa, toimistoissa, ravintoloissa sekä hotelleissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Tässä artikkelissa on sinulle lisätietoa 3D sisustussuunnittelusta ja sen tuomista hyödyistä.

Mikä on 3D sisustussuunnittelu?

3D sisustussuunnittelu tarkoittaa tietokoneella luotua kolmiulotteisen sisustussuunnitelman luomista. Sisustussuunnittelussa 3D mallinnusta käytetään hyväksi esimerkiksi huonekalujen, valaistuksen, värien, materiaalien valitsemisessa. Näin kokonaisuus tulee ymmärrettävään muotoon jo suunnitteluvaiheessa ja siihen on helppo tehdä muutoksia ennen toteutuksen aloittamista.

Miksi 3D mallinnus kannattaa?

3D mallinnuksen hyödyntäminen säästää aikaa ja rahaa. 3D -mallista tehtävien visualisointien avulla asiakas pääsee tutustumaan tilaan jo ennen kohteen toteutuksen aloittamista.

Sisustussuunnittelija pystyy korjaamaan ja päivittämään 3D mallia vaivattomasti ja nopeasti. Jo suunnitteluvaiheessa pystyt vaihtamaan kalusteita, materiaaleja, värejä sekä valaistusta helposti. Tämä säästää valtavasti aikaa ja rahaa sekä voit olla varma siitä, että lopputulos vastaa toiveita ja tarpeita. 3D mallinnus myös helpottaa projektin kokonaiskustannusten laskemisessa ja optimoinnissa.

Kolmiuloitteisen sisustussuunnitelmalla havainnollistaa kohteen erittäin realistisesti. Voit tutustua tilaan virtuaalisesti eri näkymistä ja kuvakulmista ja tarkkailla pienimpiäkin yksityiskohtia. Yritykset pystyvät myös hyödyntämään 3D-kuvia kohteiden ennakkomarkkinoinnissa.

3D sisustussuunnittelma
3D-mallinnuksella on mahdollista luoda hyvin todentuntuinen kuva huoneen sisustuksesta ja yleistunnelmasta.

3D sisustussuunnittelu hinta

Paljonko 3D sisustussuunnittelu maksaa? A&A Designin kaikkiin paketteihin sisältyy 3D mallinnus. Neliöperusteisen hinnoittelun ansiosta saat tietää projektin lopullisen hinnan ennen kuin työt aloitetaan ja näin sinulle ei tule yllätyskustannuksia.

Hinnat alkaen 16€/m2. Tutustu A&A Designin edulliseen ja läpinäkyvään hinnoittelumalliin alla olevista linkeistä:

3D sisustussuunnittelu esimerkkejä

Tässä muutama esimerkki A&A Designin edellisistä projekteista, joissa hyödynsimme 3D mallinnusta.

Ravintola Soupie Tripla Helsinki Pasila sisustussuunnittelu
Ravintola Soupie Tripla Helsinki Pasila sisustussuunnittelu
Zeytuun – Ravintola

Lisää sisustussuunnittelureferenssejä näet täältä >>

A&A Design: 3D Sisustussuunnittelua yrityksille ja yksityishenkilöille

Tehokas sisustussuunnittelu perustuu mallintamiseen, joka tuo suunnitelman ymmärrettävään muotoon. Suunnittelemme kaikki kohteet 3D-mallintaen, jotta saamme pienimmätkin yksityiskohdat oikein ja pystymme toimittamaan tehokkaasti isotkin tilakokonaisuudet. 3D-mallinnuksen ansiosta voimme käydä tilaa läpi virtuaalisesti suunnittelukokouksissa, jolloin suunnitelmaa on helppo ymmärtää ja siihen on vaivatonta tehdä muutoksia nopeasti.

A&A Design tarjoaa 3D sisustussuunnittelua yrityksille ja yksityisille henkilöille. Onko sinulla remontoitava tai rakenteilla oleva koti tai toimitila, jonka suunnittelussa ja visualisoinnissa kaipaat apua? Pyydä ilmainen tarjous tänään!

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Edelliset Postaukset

vinkit kodin järjestämiseen

5 vinkkiä kodin järjestämiseen

Onko kotisi täyttynyt huomaamattasi turhista tavaroista ja vanhoista tilaa vievistä huonekaluista? Kodin epäjärjestys vähentää kodin viihtyisyyttä ja ylenpalttinen tavaramäärä muistuttaa sinua joka päivä olemassaolollaan. Tästä

PYYDÄ TARJOUS

Täytä alla oleva lomake ja lähetämme tarjouksen sinulle 24 tunnin sisällä, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tarjous ei sido sinua mihinkään, mutta auttaa sinua hahmottamaan projektin kokonaiskustannukset.