Paljonko sisustussuunnittelu maksaa?

Sisustussuunnittelun hinta on yksi suurimmista kysymyksistä kun on aika miettiä kodin sisustamista ja remontoimista. Valitettavasti tähän kysymykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta, sillä hintahaitari voi olla suuri.

Sisustussuunnittelijan hinta on usein vain pieni osa projektin kokonaiskustannuksesta. Budjettia miettiessä kannattaa miettiä, minkä verran haluat itse osallistua projektin toteuttamiseen ja mitkä osa-alueet haluat ulkoistaa ammattilaiselle. Sisustussuunnittelijan palkkaaminen auttaa sinua säästämään rahaa. Sisustussuunnittelija auttaa sinua:

  • Valitsemaan kustannustehokkaat materiaalit
  • Ymmärtämään missä projektin osa-alueissa voit säästää, ja milloin panostaminen kannattaa
  • Välttämään hutiostoksia jotka saattaa kaduttaa myöhemmin

Sisustussuunnittelun hinta – 4 esimerkkiä

Sisustussuunnittelun hintaan vaikuttaa kohteen koko ja valitut palvelut. Tässä neljä esimerkkiä paljonko sisustussuunnittelu maksaa eri tilanteissa. 

Sisustussuunnittelun hinta: Esimerkki #1

Anna asuu Tampereella ja haluaa uusia omakotitalon ensimmäisen kerroksen sisustuksen lukuunottamatta vessaa sekä keittiötä. Uusittavien tilojen pinta-ala on 75m2. Anna haluaa pelkästään sisustussuunnitelman ja valaisinsuunnittelun, sillä hän haluaa toteuttaa remontoinnin ystävänsä remonttifirman kautta. Tämän vuoksi Anna tarvitsee 3D mallinnuksen kohteesta sekä asianmukaisen remonttisuunnitelman.

Suositeltu paketti: Startti – 16€ / m2 

Palvelut:
Tarveselvitys, hankesuunnitelma, mittaus, nykytilapiirustukset, 3D mallinnus ja remonttisuunnitelma VE1

Kohteen koko: 75 m2

Sisustussuunnittelun hinta: 1200€

Sisustussuunnittelun hinta: Esimerkki #2

Juhani ja Eini omistavat vapaa-ajan asunnon Turun saaristossa. He haluavat uusia kaikki kiinteistön sisätilat, mutta niin että uusi sisustus kunnioittaa kohteen idyllistä ympäristöä ja pitkää historiaa. 

Juhani ja Eini ovat suurimman osan ajasta kotonaan Hämeenlinnassa ja heidän toiveena olisi, että tilan suunnittelu ja toteutus hoidetaan kokonaan heidän puolestaan, sillä heillä ei ole aikaa olla paikalla. He haluavat kuitenkin pysyä ajan tasalla viikoittain projektin etenemisestä. Vapaa-ajan asunnon sisätilojen pinta-ala on 92m2.

Suositeltu paketti: Avaimet Käteen – 99€ / m2

Palvelut:
Tarveselvitys, Hankesuunnitelma, Mittaus, Nykytilapiirustukset, 3D-Mallinnus, Remonttisuunnitelma VE1, Sisustussuunnitelma, Remonttisuunnitelma VE2, Materiaalivalinnat, Toteutuksen kilpailutus, Toteutuksen projektinjohto, Toteutus

Kohteen koko: 92m2

Sisustussuunnittelun hinta: 9108€

Sisustussuunnittelun hinta: Esimerkki #3

Marika omistaa pienen tilitoimiston Helsingissä ja brändiuudistuksen myötä on tullut ajankohtaiseksi uusia yrityksen toimistotilat. Marika haluaa luoda viihtyisän toimiston jossa otetaan huomioon henkilökunnan hyvinvointi. Tämän lisäksi toimistossa tulisi tehdä väliseinämuutoksia tilan luomiseksi uudelle neuvotteluhuoneelle. Toimiston pinta-ala on 65 m2. Marika haluaa  itse valita materiaalit 3D-mallinnus kuvien perusteella ja hänen miehensä Jarno haluaa toteuttaa remontin.

Suositeltu paketti: Laaja – 39€ / m2

Palvelut:
Tarveselvitys, hankesuunnitelma, mittaus, nykytilapiirustukset, 3D-mallinnukset, Remonttisuunnitelma VE1, Sisustussuunnitelma, Remonttisuunnitelma VE2

Kohteen koko: 65 m2

Sisustussuunnittelun hinta:  2535€

Sisustussuunnittelun hinta: Esimerkki #4

Mikael on ravintoloitsija Jyväskylässä ja on aikeissa laajentaa ravintolatoimintaa Kuopioon. Laajentumisen myötä Mikael ottaa yhteyttä A&A Designin ravintolasuunnittelutiimiin.

Mikaelilla on jo valinnut remonttifirma ja hän tarvitsee asianmukaiset piirustukset, remonttisuunnitelman sekä apua materiaalien valinnassa.

Suositeltu paketti: Kattava – 39€ / m2

Palvelut:
Tarveselvitys, hankesuunnitelma, mittaus, nykytilapiirustukset, 3D-mallinnukset, Remonttisuunnitelma VE1, Sisustussuunnitelma, Remonttisuunnitelma VE2, Materiaalivalinnat

Kohteen koko: 140 m2

Sisustussuunnittelun hinta:  5460€

Pyydä tarjous tänään

Etsitkö sisustussuunnittelijaa? Pyydä tarjous tänään A&A Designilta. Tarjous auttaa sinua hahmottamaan projektin kokonaiskustannukset, eikä sido sinua mihinkään. Täytä alla oleva lomake täältä ja lähetämme sinulle tarjouksen 24 tunnin sisällä, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Edelliset Postaukset

vinkit kodin järjestämiseen

5 vinkkiä kodin järjestämiseen

Onko kotisi täyttynyt huomaamattasi turhista tavaroista ja vanhoista tilaa vievistä huonekaluista? Kodin epäjärjestys vähentää kodin viihtyisyyttä ja ylenpalttinen tavaramäärä muistuttaa sinua joka päivä olemassaolollaan. Tästä

PYYDÄ TARJOUS

Täytä alla oleva lomake ja lähetämme tarjouksen sinulle 24 tunnin sisällä, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tarjous ei sido sinua mihinkään, mutta auttaa sinua hahmottamaan projektin kokonaiskustannukset.